sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia

Lupasin tulla kertomaan kuulumisia, mutta kello on jo paljon ja väsy on kova. Ajattelin tulla kuitenkin pikaisesti tekemään postauksen, joka sisältää sekalaisesti kuvia ja vähän myös kuulumisia. Oon viimepäivinä ollut tosi onnellinen. Oon nauttinut pienistä arkisista asioista, mutta myös tajunnut, että mun elämä on nyt aika hyvällä mallilla. Osaan olla kiitollinen asioista, jotka on nykyään niin paljon paremmin. Töissä viimeviikolla meillä oli kotikirkkoviikko, jossa kävi yli 800 ihmistä, eskarilaisia, kolmas ja kutosluokkalaisia tutustumassa kirkkoon eri aisteilla. Itse olin vanhassa kirkossa ja siitä huolimatta, että siellä oli vaan 15 astetta alimmillaan lämmintä, oli ihan supermukava viikko ja hymyissä suin muistelen sitä. Oon nähnyt myös viimeaikoina rakkaita ystäviä, viikko sitten myös ystävää Niksua, jonka kanssa ei oltu nähty yli kahteen vuoteen. On ihanaa miten ystävyys silti säilyy, vaikka välissä olisi kuinka paljon vuosia.  Oon saanut myös ihania ihmisiä luokseni nuortenillan merkeissä, haljennut ylpeydestä katsoessani Saaran tanssiesitystä, nauttinut suuresti siitä, että oon saanut olla kotona villasukat jalassa, juoda teetä ja olla tekemättä mitään. Paljon olisi muutakin sanottavaa, mutta nyt kuvat kertokoon.


IMG_2320 IMG_2321 IMG_2325 IMG_2327 IMG_2332 IMG_2337 IMG_2340 IMG_2343 IMG_2344 IMG_2355 IMG_2358 IMG_2362 IMG_2364 IMG_2365 IMG_2421 IMG_2426 IMG_2437 IMG_2460 IMG_6133 IMG_6175 Huh, mikä sekametelisoppa tästä koko postauksesta tuli. Jaksaako tälläisiä kattoa? Nyt on pakko mennä nukkumaan, lähdetään nimittäin Saaran kanssa aamulla reissuun! Pariksi yöksi haaparantaan, tiedossa tyttöjen laatuaikaa, eli shoppailua ;) Ihanaa syyslomaa kaikille (joilla se on) tai mukavaa viikkoa oli loma tai ei :)

15 kommenttia:

 1. Vitsi, pitäis kyllä joku kerta käydä katsastamassa toi Kempeleen vanha kirkko, kun edellisestä kerrasta on jo niin kauan aikaa etten muista koko paikasta mitään (paitsi sen, kun luin pienenä Kalevasta, että lattian alla on muumioitunut vauva, ilmeisesti joku vanha hautajuttu? :D ). Mun vanhemmat kun on vihitty tuolla yli 26 vuotta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on siellä muumioitunut vauva.. sinne on haudattu kirkon alle ainakin 150 ihmistä aikanaan. Nyt kun ollut kirkon oppaana ainaki kolmena vuonna, on oppinut sieltä vaikka mitä :) Se on ihanan tunnelmallinen ja monellakin tapaa harvinainen ja arvokas kirkko :) Kantsii kyllä käyä siellä joskus, paitsi nythän se on taas talveksi suljettu. Ihana, että sun vanhemmat on vihitty siellä :)

   Poista
 2. Arki on ihan parasta ja pienistä asioista tuleekin nauttia <3

  VastaaPoista
 3. Ihana että oot pystynyt nauttimaan pienistä asioista ♡ niistä se elämä koostuu! Musta ei ollut yhtään sekva postaus! Ihana kuulumispläjäys ♡ huippua reissua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, nuista pienistä asioista se elämä koostuu. Kiitos rakas Emppu <3

   Poista
 4. Mukavaa reissua! Voi kun itsekin pääsisi jossain käymään <3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Voi, että oot niin ihana persoona Enni! Tällaisia hyväntuulisia postauksia lukee niin ilolla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Elisa! <3 kiva kuulla, kiitos <3 nähtäispä pian!

   Poista
  2. Hei nähdään joo, ois ihana. <3 viimestään pikkujouluissa! ;)

   Poista
 6. Hurjan kaunis tuo mustavalkoinen kuva sinusta! <3 Äh, sulla on kyllä niiiiin ihana koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos Hantta, tulipa hyvä mieli <3 :)

   Poista
 7. Enni, kun iloitsee pienistä asioista voi iloita usein. Maanantaina nähdään. T. Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :) Kiva nähdä taas pitkästä aikaa :)

   Poista