sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Laatuaikaa itseni kanssa

Tänään sunnuntaina olen ollut yksin, niinku myöskin perjantain ja lauantain. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin paljon yksin. Arkipäivät ja viikonloput ovat yleensä täynnä hulinaa, joten päätin olla tän viikonlopun ihan vaan itsekseni. Tänään lähdin metsään juoksemaan heti herättyäni. Puuro aamupalaksi lenkin jälkeen maistui tavallista paremmalta. Olen myös pyykännyt ja tehnyt monia muitakin kotitöitä. Lähdin tuiraan taize-messuun hiljentymään, sen jälkeen oli tarkotus mennä kotiin, mutta päätinkin lähteä kaupungille kahville ja siitä vielä elokuviin. Sieltä tulin kotiin vasta ilta kymmeneltä. Mukava viikonloppu, joskus on hyvä olla vaan yksin. Ensviikolla elämä on taas sosiaalista, töiden lisäksi nään paljon ystäviä.. mukavaa vaihtelua se taas tämän viikonlopun jälkeen :)
IMG_1270

IMG_1226 IMG_1227 IMG_1238 IMG_1240 IMG_1220
Nyt nukkumaan, hyvää yötä ja alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa enemmän sinun päivän ruoista,liikunnasta,pudotetuista senteistä :) Onko ollut vaikeaa luopua herkuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjoitan viimestään aiheesta enemmän, kun olen päässyt tavoitteeseen. :) Mää syön tosi säännöllisesti, parin tunnin välein. Oon kasvissyöjä, joten syön tietty kasvisruokaa, sosekeittoa ja toiseksi ruuaksi yhden perunan kanssa wokkivihanniksia, raejuustoa, kananmunaa ja salaattia. aamupalaksi puuroa kera maitorahkan/marjojen, sitten syön välipaloiksi hedelmiä, maitorahkasta tehtyä smoothieta. Iltapalaksi maitorahkaa ananaksen kera. Tässä suurinpiirtein :) en oo jaksanut mitata, joten en tiiä paljoko senttejä on lähtenyt.. mutta varmaan aika paljon, kun kiinteytystä on tapahtunut sillonku ku puntarissa ei oo tapahtunut mitään. Herkkujen jättäminen on ollut yllättävän helppoa paitsi viimeset pari viikkoa on tehnyt mieli :D

   Poista
 2. Oliko hyvä leffa? Toivottavasti, sillä se 21 jump street oli ainakin tosi hyvä, että joitakin odotuksia on tätä uutta kohtaan! :)

  Hassua, miten erilaisia ihmiset on tuon yksin olemisen suhteen... Mää oon kyllä sosiaalinen ja hurjan puhelias, mutta aika paljon vietän aikaa yksinäni ja ihan vaan kotona. Kavereita tulee nähtyä 1-2 kertaa viikossa, oikeastaan vaan viikonloppuisin. Oon maailman huonoin käymään kavereiden luona kahvilla ja harvoin kukaan mun kaverikaan meillä keskellä viikkoa käy ihan muuten vaan. Kotona on vaan niin kivaa touhuta kaikkia omia juttuja kaikessa rauhassa, vaikka toki se kavereiden näkeminenkin on tärkeää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hauska leffa :)

   Välillä tuntuu, että nään arkisin enemmän kavereita, mitä viikonloppusin.. tai no oikeastaan sillonkin, mutta arkipäivät täyttyy tosi nopeasti sovituista tapaamisista. Mutta toisaalta, välillä on niitä päiviä ettei nää ketään töiden jälkeen ja sekin on niin ihanaa.. töiden jälkeen on yleensä niin puhki, että haluaa vaan olla yksin :) just ja just kestää kissan seuraa ;)

   Poista
 3. Välillä itsekseen oleminen on aivan parasta! On kyllä ihanaa vain nauttia omasta seurasta, hiljaisuudesta ja tehdä omia lempi asioita ihan rauhassa. Oliko muuten hyvä tuo leffa, pitäis itsekin käydä kattomassa! Ja hei alkoi kiinnostmaan, minkälainen on tuo taize-messu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Onneksi on sosiaalinen elämä, että osaa myös arvostaa sitä yksinäisyyttä. Olisi kamalaa, jos olisi yksin aina. Onneksi se on siis itellä oma valinta aina välillä :) leffa oli kyllä hauska :) ja taize-messu on sellanen lyhyempi Jumalanpalvelus ku yleensä, siellä lauletaan sellasia taize-lauluja ja niiden laulujen jälkeen ja muutenkin messun aikana on paljon hetkiä, että ollaan useampi minuutti ihan hiljaa.. eka kerralla mietin, että miksei tapahu mitään ja vähän ahisti se, ettei kukaan puhu mitään ja voi vaan olla yksin omien ajatusten kanssa, mutta nyt siinä osaa rentoutua :)

   Poista
 4. Yksin olo välistä on kyllä yllättävän rentouttavaa! Kivaa olla ihan vaan itekseen joskus ja hengailla sekä puuhastella kaikkea. Saa touhuta ja nauttia vaan :D Mulla on pitkään ollut mielessä käydä yksin elokuvissa, kun en ole vielä kertaakaan käynyt. Se täytyis kokea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yksinolo on ihanaa yleensä sillon, kun se on oma valinta :)) ja todellakin suosittelen käymään yksin elokuvissa :)

   Poista