sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ysäri!

Tanja oli kuullut, että viikonloppuna on ysäribileet ouluhallissa ja siitä saanut idean, että pidetäänpä omat ysäribileet. Menossa mukana oli mun ja Tanjan lisäksi siis Maija, Meekku, Miki ja Riikka jonka luona olimme ennenkun siirryimme keskustaan. Jätettiin vähän auki, että pukeudutaanko teeman mukaisesti, mutta illan musiikki tulee kuitenkin olemaan suoraan 90-luvulta. Kuitenkin päätimme myös pukeutua ysäristi ja oli kyllä tosi hauskaa googletella, että mitenkä sitä sillon pukeuduttiinkaan. Ois ollut siistiä jos ois ollut enemmän aikaa, että ois voinut kiertää kirppareita ja panostaa asuun enemmän, mutta onneksi omasta kaapistakin löyty jotain joka olis edes vähän sinnepäin. Jännä ollut huomata miten just nyt muodissa on paljon juttuja 90-luvulta. En oo asiaa paljon ajatellut aiemmin. Oli myös paljon erillaisia vaihtoehtoja joita ois voinut pukea päälle, mutta lopulta tyydyin vaan farkkushortseihin ja isoveljen ruutupaitaan. Katoin myös netistä miten sillon on meikattu ja tukkakin piti tietty krepata. Huomatkaa myös "hieno" kaulakoru! Muistan niin kuinka käytin ala-asteella tuollasia koruja! Jos ois ollut vielä vyölaukku/pikkureppu ja läskipohjatennarit, niin asu ois ollut just eikä melkeen! En kuitenkaan yhden illan takia mennyt ostamaan niitä, sillä niille ei tulis kyllä käyttöä muullon. Mutta nyt vähän kuvia eiliseltä..IMG_9411 IMG_9461 IMG_9478 (2) IMG_9486 (2) IMG_9466 IMG_9438 IMG_9445 IMG_9458 IMG_9467 IMG_9425 IMG_9429 IMG_9415 IMG_9491 (2)
Mitä fiiliksiä 90-luku herättää teissä? Mulla tulee vahvasti mieleen just musiikista ekana spice girls (ette voi edes tajuta kuinka fani olin) ja minäkin jopa omistin läskipohjatennarit. En uskois tai myöntäis tätä, mutta löysin vasta kuvamateriaalia asiasta. Samassa kuvassa mulla oli spaissareitten paita päällä. Jotenkin monella tapaa nostalgista muistella sitä aikaa, ois tosin erillaista kyllä jos sen ajan olis elänyt nuorena eikä lapsena. Mutta sellaiset mukavat teemabileet meillä, mitä sitä seuraavana keksis? :)

8 kommenttia:

 1. Tuo viimenen kuva minusta niin voi luoja! Näytän ihan pullasorsalta..................................................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä näytä :ooo haluatko että poistan sen?

   Poista
 2. no toki seuraavaksi ne kasaribileet! -nadja-

  VastaaPoista
 3. Voi mie niin muistan nuo kaulakorut ja keräsin niitä ihan hulluna :DD Mulla oli niitä käsikoruina ja sormuksina. Niin ja hiuspantakin oli tuollainen :D Ois kyllä tosissaan ollut hieman erilaista viettää se 90-luku nuorena eikä lapsena.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, joo mää muistan niiin hyvin kans :DD

   Poista