torstai 24. heinäkuuta 2014

-11kg

 Tarkoituksena ei ole ollut vielä avautua täällä tarkemmin mun elämäntapamuutoksesta, en tiedä onko teillä kiinnostusta asiasta edes kuulla. Mutta vähän ajattelin mainita asiasta täällä.. Eli toukokuun 15päivä lähtien veljeni avulla muutin mun ruokailutottumuksia radikaalisti. Mun elämä on kovasti helpottanut sen jälkeen. Tai välillä ehkä vaikeutunut, kun pitää noudattaa niin tarkasti :D mutta korvien välissä on helpottanut ja tietysti myös kropassa! En ole vielä ihan tavoitteen puolivälissä, mutta kohta ollaan! Nää kuvat on ehkä huhtikuussa otettu, mutta tuon kokoinen olin, kun aloitin tämän muutoksen:
IMG_3963 IMG_3974

ja nyt pari kuukautta myöhemmin, painoa on tippunut reilu 11 kg. IMG_8816 IMG_8663
Olen ylpeä itsestäni, mutta vielä on kovasti töitä edessä, sillä vielä pitäs lähteä  pois 19 kg.

Nyt kysymys kuuluu, onko kukaan hoksanut tätä muutosta täällä blogin puolella kuvista vai tuliko ihan yllätyksenä ?

36 kommenttia:

 1. No olen huomannut :) Ja nyt vielä entistä selvemmin, kun kattoo ennen ja jälkeen kuvia! Sun kasvoista huomaa selvästi, että kiloja on lähteny! Tsemppiä projektiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kasvoista näkee varmaan eniten muutoksen :) Ihana kuulla ja kiitos Mira <3

   Poista
 2. Ihan mieletön muutos Enni! Näitä kuvia kun vertaa, tulos on mieletön. Kyllä se vaan tuo reilu 10 kilokin näkyy, kun se kropasta lähtee. Mäkin tiputin painoa sen 10 kiloa ja olo oli paljon kevyempi sen jälkeen. Uskon, että kunhan jatkat samaan malliin saat sen vajaa 20 kiloakin tippumaan. Näytät tosi hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllättävän paljon tuntuu ja näkyy se 10kg, vaikka ajattelin ettei se tämän kokoisessa ihmisessä näy.. mutta onneksi olin väärässä. En malta odottaa, että aika kuluis eteenpäin ja olisin tavoitteessa! :) Kiitos paljon tsempistä Tania :) <3

   Poista
 3. Huomaa todellakin! Ihan selvä juttu, että sulla on reidet, vyötärö, tissit ja kasvot hoikistunut :) Hienoa Enni! Lyhyessä ajassa olet kyllä saanut paljon karistettua. Itsekuriahan siihen vaan vaaditaan :P Jos jatkat samaan malliin, niin tuut varmasti pääsemään siihen tavoitteeseen mihin tähtäät. :) Tsemppiä sulle! Hyvältä näytät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kyllä ylpeä, kuinka hyvä itsekuri iteltä löyty! Kiitos kovasti tsempistä ja kommentista Anna :) <3

   Poista
 4. Vau oot kyllä saanu upeaa muutosta aikaan, eron huomaa ihan selvästi! Haluisitko kertoo tarkemmin jossain vaiheessa miten oot saanut kiloja tippumaan, oisin innokas kuulemaan :) ja paljon tsemppiä jatkoa varten, tiiän että pystyt saavuttamaan tavoittees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoveli teki mulle ruokavalion, jossa kilokalori määrä on reilu 1400 ja syöminen on tosi säännöllistä. Syön 6 kertaa päivässä, mutta varmasti myöhemmin kerron tästä kaikesta enemmän :) Kiitos kannustuksesta! :) <3

   Poista
 5. Kyllä eron huomaa, varsinkin hartioiden seutua kun vertaa, niin ero on ihan tosi selkeä. Mahtavaa Enni! :) Tsemppiä jatkoon! <3 Olis tosiaan kiva kuulla tästä projektista lisääkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron tästä lisää varmastin myöhemmin :) Viimeistään sitten, kun olen tavoitteessa! Kiitos kovasti Hantta :) <3

   Poista
 6. Oon niin ylpeä susta rakas! Sä oikeen hehkut itsevarmuutta ja päättäväisyyttä. Sitä on ilo kattoa vierestä ♡ sä pystyt ihan mihin vaan, muista se!!! Ja huomaan jo nyt ihan tosi suuren eron, niinkö jo varmaan tuhat kertaa sanoinkin ku nähtiin :D tsemppiä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emppu! Kiitos, kun sää aina kannustat, tsemppaat ja uskot muhun <3 <3

   Poista
 7. No kyllä todellakin näkyy! Juuri katselin yhdessä postauksessa että wau näytätpä jotenkin erityisen hyvältä ja sitten huomasin että ootkin hoikistunu :)

  Tuo olisi kyllä niin mullekkin tarpeen että joku kertoisi tasantarkkaan aina mitä pitäisi syödä ja muutenkin. EN saa itestäni sitä puserettua ulos enkä tässä kaikessa fitness sekamelskassa oikein tiiä mikä olisi se paras tapa...Personal trainer on liian kallis ja kukaan tuttu ei oo oikein asiasta innostunu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :) Tiedän kuinka vaikeaa se on ja ite oon kyllä koittanut niin monesti kaikkea ja nyt onnistun isoveljen konkreettisella avulla ja henkisellä tuella. Mutta jo se, että jättää herkkuja ja hiilareita vähän vähemmälle ja muistaa syödä parin tunnein välein, on jo suuri vaikutus ja paino alkaa tippumaan :)

   Poista
 8. uskomaron muutos Enni!! :o näkee niin selvästi, ihan mahtava homma <3 !

  VastaaPoista
 9. Hieno muutos, kyllä huomaa eron selvästi! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 10. Vautsi Enni!!! ♡ oot ihan mahtava, hatunnosto täältä sinulle :) Tsemppiä ♥♥

  VastaaPoista
 11. Upeaa!!! Keep going girl!!!

  VastaaPoista
 12. Vau enni ! Oot kyl sairaan upia ❤️ Ylpeä serkkutytöstä. - sofia

  VastaaPoista
 13. Vau! Oon monesti meinannut mainita että painon putoaminen näkyy nyt jo tosissaan, näytät terveeltä ja hehkuvalta :) btw rakastan sun tyyliä ilman meikkiä, oot luonnonkaunis ja näytät kauniimmalta luonnollisena! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on mukavaa kuulla, että se näkyy ja nimenomaan niin, että näyttää terveemmältä :)
   Niin hassua kuulla, että oon luonnonkaunis, sillä en oo koskaan laittanut itseäni siihen kategoriaan, omasta mielestä oon just se joka tarvii meikkiä näyttääkseen paremmalta, mutta ollut vapauttavaa olla ilman ja hyväksyä ittensä näin. Joten kaunis kiitos <3 :)

   Poista
 14. Aivan mahtava saavutus! Muutos on jo huima! Tsemiä! :)

  VastaaPoista
 15. Miten muutit sitten sun ruokailu tottumuksia? punnitsetko sun ruuat vai miten :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pääsääntöisesti punnitsen mun ruuat, syön säännöllisesti, hiilareita vähemmän ja sokeria ei oikeastaan ollenkaan :)

   Poista
  2. Okei :) piti kysyä tätä jo aikaisemmin mut unohtu :D Mutta upeesti oot muuttunu ! :)

   Poista
  3. Kiitos kovasti :) nyt on painoa lähtenyt jo reilusti yli 20 kg. kävin blogissasi kurkkaamassa ja huomasin, että sinäkin pudotat painoa.. kovasti tsemppiä siihen :)

   Poista