torstai 26. kesäkuuta 2014

Uusi raitamekko ja vähän kuulumisia.

Viimepäivät on mennyt lievästi sanottuna sumussa. Tavalliset arkiset asiat tuntuvat merkityksettömiltä.. On tapahtunut paljon pahaa lyhyessä ajassa, toteutunut taas elämässäni "ei kahta ilman kolmatta". Kun olet jo ihan surun murtama, ikäviä puheluita tulee lisää ja mietit vaan, että näetkö pahaa unta? Olen kerennyt olla shokissa jo pariin otteeseen viikon sisällä, ollut sanoinkuvaamattoman surullinen ja takas Ouluun palattua älyttömän voimaton. Kaikki tämä on aiheuttanut unettomuutta ja sen myötä myös pahoja migreenikohtauksia. Kaikista murheista en jaksa enkä pysty kertomaan nyt täällä blogissa, mutta yksi suurimmista murheista on ollut Ukin kuolema viimeviikolla. Kuolema on niin lopullista, kaikki näyttää yhtäkkiä erillaisesta, koko ympäröivä maailma on erillainen, sillonkun kutsumaton vieras; kuolema saapuu kylään. Ehkä kerron myöhemmin jotain lisää viimepäivistä ja kerron Ukista muistoja, nyt mulla ei kuitenkaan oo siihen voimavaroja.

Blogi on ollut aika hiljainen ja voi olla myös tulevat päivät, joten laitan tänne kuvia toissa sunnuntailta, kun vietin päivää rakkaan Saaran kanssa. Käytiin zeppeliinissä ja vietettiin kivaa tyttöjen päivää. Olin hermot kireällä kokopäivän, mutta Saara sai mut piristymään. Totes vielä ennen nukkumaanmenoa, että hällä oli takana viikon paras päivä, joten en mää sitten onneksi ollutkaan niin hirviö, vaikka itestä tuntu siltä. Räpsittiin illalla kuvia, joten niitä tulee nyt aika läjä tähän..


IMG_7322
IMG_7319 IMG_7298 IMG_7294 IMG_7291 IMG_7290 IMG_7281
               IMG_7264 IMG_7263 IMG_7262 IMG_7260 IMG_7247 IMG_7232 IMG_7229 IMG_7213 IMG_7313 IMG_0153
Kriiseilin näitä kuviakin aluksi ihan hirveästi ja Saaralla meinas mennä hermot, kun poistin hulluna kuvia ja mikään ei näyttänyt hyvältä. Yleensä en ota niin vakavasti, jos ei onnistu.. mutta tuollon oli kyllä huonopäivä sen suhteen.. mutta nyt kuvat näyttääkin ihan kivalta.. mitä te ootte mieltä?

8 kommenttia:

 1. En kyllä ymmärrä yhtään mistä tuo kriiseily on lähtösin, näytät ihan sairaan hyvältä. Enkä sano sitä vaan sanomisen ilosta, vaan näytät ihan oikeasti niin upealta. Tykkään tosi paljon tuosta mekosta! Lisäksi huomaan että oot kyllä laihtunut. Kasvoista hoikistunut ja kropasta pienentynyt. Ja niin, aina ei osaa sanoa tai ilmasta tukeaan ja varsinkaan sitä lohdutusta tarpeeksi paljon, tai niin että sillä ois oikeasti jotain merkitystä sillon ku toisella menee ihan alamäkeen. Toivottavasti tiiät että oot mielessä. Paljon jaksamisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että laihtuminen näkyy. kiitos niin paljon Vilma sun sanoista ja tuesta <3. koitetaanpa nähä pian! <3

   Poista
 2. Apua miten kaunis neiti oot! <3

  VastaaPoista
 3. Otan osaa Enni.<3 Jaksamisia.<3 Ihania kuvia jälleen ja munkin mielestä oot ihan turhaa kriiseillyt.:) <3

  VastaaPoista
 4. Niin kuin sanoit, kuolema on kuin kutsumaton vieras. Se luikahtaa ovesta sisään, vie mukanaan rakkaitakin asioita, ja palaa takaisin pimeyteen. Kuolema on niin vaikea asia, että joskus sitä ei tahdo ymmärtää millään tavalla. Tai miksi pitäisikään? Se sattuu, pistää sydämeen, itkettää - menetys. Kunpa nämä asiat olisivat väistettävissä.

  Toivon paljon voimaa ja valoa sinulle! Onneksi sinulla on ihania ihmisiä ympärilläsi. Ne jotka rakastavat ja välittävät, oli elämäntilanne mikä tahansa.

  Otan osaa menetykseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella koskettavasta kommentista. Kuvasit kuolemaa kyllä niin hyvin. Onneksi todella on ihmisiä ympärillä, on aina ihmisiä joihin voi turvautua. Kiitos osanotosta! <3

   Poista