tiistai 17. kesäkuuta 2014

Perjantai ja lauantai

Haastekuvia ei oo nyt näkynyt viimepäivinä täällä, koska en ole kerennyt/jaksanut niitä laittaa.. Mutta niitä tulee tänne sitten vähän viiveellä. Luonnoksissa on keskeneräisiä postauksia, joten ainakin yks postaus alta nyt pois. Ajattelin eilen illalla, että kerron tänne hyviä uutisia, kuten sen, että bussikulkemiset töihin syksylle on järjestynyt ja ne ikävät vastoinkäymiset joista olen täällä maininnut on alkanut selvenemään, sillä rakas isäpuoleni on alkanut toipumaan aivoinfraktista, jonka sai kuun vaihteessa. Paljon on vielä edessä, mutta hengissä selvittiin ja monin tavoin alkanut kuntoutumaan. Uusia suru-uutisia sain sitten tänä aamuna, joista en jaksa puhua nyt täällä vaan kerron perjantain ja lauantain kuulumiset, että saan ajatukset muualle edes vähäksi aikaa.

Perjantaina vietin iltaa ystävien Tanjan, Riikan ja Eevan kanssa. Oltiin Eevan luona ja illan päälle vielä mentiin laulamaan karaokea. Yllättävän myöhään jaksoin valvoa, vaikka perjantaisin on aina vähän väsynyt. Oli tosi mukava ja piristävä ilta hyvässä seurassa.

IMG_7122
IMG_7128 IMG_7129 IMG_7140 IMG_7172 IMG_7151 IMG_7157 Lauantaina mulla oli kuoroharkat ja esiintyminen kuoron kanssa, jota Eeva ja Tanja tuli katsomaan. Mulla oli myös lauantaina ihan luvan kanssa erillainen ruokavalio, johon kuului mm. lättyjä ja amarillossa syöntiä. Täytyy sanoa, että varsinkin lätyistä tuli heti paha olo, joten oli ihanaa sunnuntaina jatkaa terveellisellä ruokavaliolla. Lauantai oli kyllä mukava päivä, mitä nyt vähän pisti ärsyttämään se, että amarillossa odotettiin ruokia yli 2h! Viive oli tosi pitkä ja se tiedettiin, mutta meidän ruuat myös unohdettiin! Miksihän sinne ravintolaan menee kerta toisensa jälkeen, kun jatkuvasti saa pettyä? IMG_7174 IMG_7184 IMG_7179 IMG_7189 IMG_7197 IMG_7196 Nyt en kykene muuta sanomaan, palailen tänne heti kun taas jaksaa.. ja samoin vastailen teidän kommentteihin jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Oot Enni älyttömän kaunis tuossa ekassa kuvassa! ♡ niin ihana hame. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) <3 hame on tosi vanha, löysin sen yhtäkkiä kaapista :)

      Poista