lauantai 7. kesäkuuta 2014

Aurinkoinen lauantai

Tänään on ollut mukava lauantai. Aamulla lähdin kaupungille, jossa treffasin Emiliaa. Käytiin kierteleen kirppispöytiä torinrannassa, mutta ei sitten jääty penkomaan niitä tarkemmin, joten ei löydettykkään mitään.. Ostettiin mansikoita ja mentiin ottamaan valokuvia. Oli ihana vaihtaa taas kasvokkain kuulumisia puhelimessa puhumisen sijaan ja ottaa kuvia.. vaikka molemmista tuntui, ettei kuvat onnistu sitten ollenkaan. Onneksi lopulta saatiin kuvia, jotka kelpas molemmille. IMG_6922 IMG_4428 IMG_4349 IMG_6932 IMG_6976 IMG_7008 IMG_6973 IMG_6967 IMG_4419 IMG_4424 (1) IMG_4422 (1)
Puolenpäivän jälkeen lähdettiin eri suuntiin, kun Empulla oli lähtö ylivieskaan ja mulla ootti kotona siivousurakka. Reippaasti siivosinkin koko asunnon parveketta myöten, pesin pyykkiä ja vaihdoin vähän järjestystäkin. Nyt on mukava olla, kun on siistiä. Illalla Marika ja kummityttö Vilma tuli yökylään ja sydän kyllä täytty ilosta, kun pikkunen juoksi mua halaamaan. Nyt he ovat nukkumassa, jospa itekkin alkais suunnittelemaan nukkumaan menemistä. Hyvää yötä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva asu sulla ja muutenki kivoja kuvia! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekee löytöjä omasta kaapista.. :) Kiitos paljon Heidi! :)

   Poista
 2. Niin kaunis muru ♡ tuo hame on niin ihana! Oli huippua nähä.:)♡ ens kerralla sitten vietetään aikaa kauemminkin yhdessä :)♡

  VastaaPoista