maanantai 2. kesäkuuta 2014

2. Something new

Haaste-kuva Something new. Hain tänään uuden mattoni, jonka rakas ystävä on minulle tehnyt. En muistanut, että valitsemani kuteet oli niin ihanan väriset tai, että olin toivonut matosta niinkin ison, kaikki tämä oli siis plussaa. Sydän täyttyy lämmöstä, että ystävä omin pikkukätösin on mulle mattoa väkertänyt. Matto on niin ihana, niinkuin maton tekijäkin. Kiitos vielä Marppa!


IMG_6834

9 kommenttia:

 1. matto on väärinpäin :D :D käännä äkkiä toisinpäin! t. Marbula

  VastaaPoista
 2. vai ookkohan laittanu sen vaan suoristumaan reunoistaan. no anyways, toivotaan, että se oikenee ja pysyy paikoillaan. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah. lol. laitoin siksi, että tulisit kommentoimaan ;) muistin, että sanoit niistä reunoista... ja sit laitoin nuin päin, että suoristuis.. mutta en mää aatellut, että se näyttäs kovinkaan eriltä toiselta puolelta.. mutta käännöin sen nyt oikeinpäin ;)

   Poista
  2. Otin nyt uuden kuvan, kun se on oikein.. ja vaihoin sen kuvan nyt tähän, onko nyt parempi? ;P

   Poista
 3. Oolalaa! Onpa upea! Mulla iski koko loppuelämän kestävä taisteluväsymys sen yhden maton (ja ylijäämistä istuinalustan) virkattuani. Marbula on kyl ahkera ja kuin siisti eikä yhtään kupruile (ainakaan kuvasa;) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ikinä varmaan suoriutuis tuollaisen maton tekemisestä :D Matto on kyllä tosi upea :)))

   Poista
 4. Ihana Mari! Kyllä vaan ystävän kätösissä syntyneet tekeleet on arvokkaampia kun mitkään muut, lämmittää varmasti sydäntä tollanen! Oispa itekkin yhtä taitava käsistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ois hienoo ku itelläki ois taitoo ja mielenkiintoa tehä. Todella kyllä lämmittää sydäntä tuo :)

   Poista
 5. Haha, tuun vähä trimmaileen sitä jos ei ala oikeneen :-) mut parempi nyt ;-) t. Marbe

  VastaaPoista