lauantai 31. toukokuuta 2014

Ylexpop

Tää viikonloppu onkin ollut erillainen kun suunnittelin. Taas sitä saa huomata kuinka ei tiedä millanen seuraavasta päivästä tulee.. Mitä vaan voi tapahtua. Jokaisesta hetkestä, jokaisesta läheisestä pitäs olla kiitollinen. En nyt avaa asiaa sen enempää, tänään saadakseni ajatukset muualle lähdin ystävien kanssa käymään ylexpopissa, torinrannassa. Kuunneltiin Robinia ja Sannia. Molemmat oli kyllä hyviä. Ehkä vähän vesisade vei fiilistä, mutta kukapa meistä nyt sokerista olis tehty. IMG_6776 IMG_6768 IMG_6790
Näin muuten rakasta Emiliaa kaupungilla ja hän otti minusta ylläolevan asukuvan. Asuksi valikoitu tänään useamman vuoden vanha seepramekko. Sattu yllättäen löytymään mun vaatekaapista ja se tuntu kyllä kivalta valinnalta.. vai mitä te sanotte?
Oliko teistä lukijoista joku myös tuolla torinrannassa? :)  

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä hiukset vaalentunu, oikeen ihanan väriset! Kyllä tuo vaalea on sun juttu. Oon muuten miettiny että miellän sut mieluiten ehkä vaaleahiuksiseksi senki takia, kun sulla oli aina opistolla sellaset :D Siksi mää varmaan osaksi tykkään niistä niin paljon! ♥ :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tännää itseasiassa värjäsin ne :) ja muistelin sitäku värjättiin sun kaa Sillon kymppihuoneen vessassa mun tukkaa ja sit niistä latvoista tuli sinertävät :D muistakko? :D ja kyllä itestäkin parempi Tää vaalea. Ihana Vilma <3

   Poista
 2. Voi että määki niiiiiiin haluaisin päästä kattoon Robinia! Sillä on niin monta hyvää biisiä ja varmaan vetää energisiä keikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä tosi energinen ja niiiiin symppis :') <3

   Poista