keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Espanjassa, seitsemäs ja viimeinen osa

Nyt tulee viimein viimeinen reissupostaus. Kerron kahdesta viimeisestä päivästä samassa postauksessa, sillä alkaa tuntua, että haluan nää postaukset jo alta pois. Loppujen lopuksi kuvia ei tullut tähän postaukseen kovinkaan paljon sillä itsekriittisyys iski omia kuvia katsellessa. Mutta nyt asiaan! Sunnuntaina Mirka ja Pingo lähti ajamaan kotiin päin, tuntu haikealta sanoa heille heipat, melkein itku tuli. Pian me sitten lähdettiin kaikki taas kinkkikauppaan ostaan kaikkea mahdollista, hamstrasin taas halpoja hyviä meikkejä ja löysin vaatettakin sieltä vielä. Niitä myyjiä nauratti, kun ostettiin aina kerralla niin paljon ja käytiin siellä monta kertaa päivässä. Käytiin kämpillä vähän syömässä ja lähdettiin koko porukalla kävelemään rannalle vielä viimeisen kerran. Ilma oli lämmin, mutta tuuli oli niin valtava, että emme viihtyneet siellä kovin kauan, sillä hiekkaa oli kokoajan silmät ja suu täynnä! Illalla kävimme ulkona vielä koko porukka ja vähän haikea fiilis oli siitä, että oli oikeasti viimeinen ilta siellä.
IMG_5468
IMG_5556 IMG_5606 IMG_5686 IMG_5705 IMG_5716 IMG_5729 IMG_5734 IMG_5760
Viimeisenä aamuna lähdimme aika pian aamusta uima-altaalle. Tuntu, että oikein tietoisesti koitin imeä siitä auringosta energiaa. Koitin nauttia niin paljon viimeisistä hetkistä, lämmöstä ja maisemista. Päivällä lähdimme sitten taxilla lentokentälle ja kotimatka sujui ihan hyvin.

IMG_5823 IMG_5783 IMG_5817
Kuten varmaan arvata saattaa, reissusta jäi niin hyvä fiilis. Mieli on kiitollinen ja onnellinen niistä kokemuksista ja hetkistä juuri niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa sain olla siellä. Paljon sai myös voimaa arkeen, kun sai nollata ihan täysin. Reissu oli kyllä täydellinen irtiotto, kun ei päässyt edes nettiin, kun muutaman kerran viikon aikana. Oli ihanaa, kun ei tiennyt mitä Suomessa tapahtuu, sai vaan nauttia hetkestä. Sellaista tunnetta olisi kiva kokea myös täällä kotihoodeilla. Mikä fiilis teillä jäi näistä postauksista ja onko kiinnostuneita ostospostauksesta, ku oon vähän kahenvaiheilla sen suhteen?

10 kommenttia:

 1. Nää kaikki kuvat on ollu NIIN hienoja! Nyt haluan itekin jonnekin lämpimään. Haluan myös tuon mustan paidan, joka sulla on ekassa kuvassa. Ja todellakin haluan nähä ostopostausta!

  T. Rukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyypä alkaa tekeen sitä ostospostausta siis.. ja tälläsillä postauksilla on kyllä sellanen vaikutus, että matkakuume iskee :D ihan melkeen masentaa kattoa nuita kuvia ite ku on nyt Suomessa ;)) ja Kiitos Rieska! :))

   Poista
 2. Mää halluun ainaki nähä ne sun ostokset joten antaa palaa vaan! ;) <3 JA nii, oma matkakuume paheni joka postauksen myötä :) Onneksi oma reissu lähenee koko ajan, ennää 5 viikkoa, HUI!!! :) :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehheh, ihanaa, että teillä matka lähestyy.. jänskää :)) <3 <3 ja pitääpä alkaa kuvaileen ostoksia tässä jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. On kyllä upeita kuvia ollu nää kaikki espanjassa otetut! Kivaa ollu seurata näitä päiviä ja kuulla teidän seikkailuista yms :)

  VastaaPoista
 4. On ollut mielettömän ihana lukea ja ennenkaikkea katsoa upeampia ja vain upeampia kuvia sun lomasta. Oot selvästikin saanut nauttia, jättää stressitekijät omaan koloon ja vain nauttia läheistesi seurasta että nähdä eri kulttuurin elämää. Mullekin iski kova kaipuu viime vuoden Malagan reissua kohden, josta tasan vuosi sitten tulin takaisin kotiin. :') Täytyy vain alkaa katselemaan uusia matkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanaa kuulla, että nää postaukset on ollut mieluisia :) Uskon, että matkakuume on iskenyt... ei muutakun matkoja katsomaan ;) <3

   Poista
 5. Mulla on jäänyt blogien luku viimeaikoina niin minimiin, et näin jälkeenpäin tuun kommentoimaan. Tosi ihania kuvia kaikissa Espanja-postauksissa ja onneks oma matka sinne on parin viikon päässä, etten oo ihan liian kade! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kiitos paljon :) ja huippua, että oot lähössä ite reissuun! taidan ite olla nyt kade sulle :D

   Poista