sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä

Voi kuinka hyvälle tuulelle tulin, kun aloin käymään läpi näitä kuvia äitienpäivä-viikonlopulta. Lauantaina menin jo aamusta Raaheen, jollon menin aika suorilta Saaran luokse, kävin myös Mummilla ja Ukilla ja illan vietin Saaran kanssa ja jäinkin hänen viekkuun yöksi. Käytiin leffakin vuokraamassa ja mää nukahdin kesken kaiken. Oli kyllä ihan huippua laatuaikaa taas, mutta kerrankin oltiin kuvaamatta, kun ei ollut yhtään sellaista fiilistä. Ainut kuva siltä päivältä on nämä kukkakuvat mummilasta.
IMG_6450Mutta sitten siihen äitienpäivään! Lähdin jo aamulla aikasin veljen kyydillä Alpuaan äidin luokse. Sen päivän vois kiteyttää kyllä yhdellä sanalla ja se oli täydellinen. En voi sanoin kuvailla, kuinka kova ikävä mulla oli ollut mun perhettä, tajusin sen vasta kun näin heitä. Puhuttiin siitä, että en ole käynyt siellä joulun jälkeen ja sitten, kun sanoin, että "ei oo ollu aikaa käyä Raahessa ja Alpuassa" ja sitten meitä vähän nauratti, että tässä välissä kuitenkin oon kerennyt käymään Lontoossa ja Espanjassakin. Oli aivan ihana, kun menin sinne jo aamusta, että oli oikeesti pitkä päivä olla siellä ja nauttia rakkaiden seurasta pitkästä aikaa. IMG_6503  IMG_6452 IMG_6461 IMG_6537 IMG_6471 IMG_6472 IMG_6473 IMG_6482 IMG_6483 IMG_6507 IMG_6521 IMG_6522 IMG_6523
IMG_6545 IMG_6547 IMG_6551 IMG_6558 IMG_6569
Oon  allergian ja nyt vielä vissiin flunssankin kourissa, oon ihan tukossa ja koko päivän huimannut ja tehnyt pahhaa, jonka epäilen johtuvan allergialääkkeestä.. Nyt pakko mennä nukkumaan, vaikka jostain syystä ei edes väsytä.. Huomenna meillä on nimittäin työpäivä ja Tanja onkin varmaan jo nukahtanut.. Sain nimittäin tuon tyttösen mulle yökylään.. Mukava lähteä yhessä aamulla töihin :) Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Äiti kiittää ja kumartaa <3 - olihan se upea päivä - kaikki lapset eivät päässeet paikalle, mutta talo oli täynnä rakkaita <3 - ei sitä yksi nainen voi enempää toivoa <3 ps. onpa surkea, että olet kärsinyt tuosta allergiasta - nyt tulossa sadetta :/, mutta on siinä puolensa - niin allergisten kuin luonnonkin puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on tainut mennä tuo allergia poskionteloihin.. täytyypä kattoa pitääkö käyä lääkärissä. ja voi että, toivottavasti ei mee monta vuotta ku saisit kaikki lapset yhtäaikaa sun luokse <3 on kyllä niin ikävä niitä peikkolapsia!

   Poista
 2. Voi kun on kasvanu tuo sinun kummityttö! Tosi ihanan näkösiä herkkuja teillä, ja mukava että teillä on ollu fiilistä perheen kesken :) se onkin etuoikeutettua, kaikilla ei välttämättä oo niin läheisiä perhesuhteita. ja sitä kun miettii niin ei voi muuta kun olla kiitollinen niistä ihanista ihmisistä sun ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Vimpula on kasvanut hurjana :) nuo herkut tuntuu nyt niin kaukasilta, kun nyt ei napostele mitään sokereita enää.. mut tuo kakku oli kyllä taivaallista. ja oot kyllä oikeessa, todellakin oon etuoikeutettu, todella kiitollinen perheestä. <3 Olisipa kaikki yhtä onnekkaita siinä asiassa.

   Poista