sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ostokset Lontoosta

Haluaisin jo aloittaa postaukset meidän reissusta, mutta huomenna saan muutamia kuvia joita haluan myös laittaa ensimmäiseen postaukseen. Päätinkin siis alottaa nämä postaukset esittelemällä ostoksia sieltä. Kuvasin siis vain ne asiat, jotka ostin itselleni.


Ensimmäisenä päivänä satoi vettä, joten ostin yhdestä turistikaupasta sateenvarjon. Hintaa en muista.   IMG_2287Primarkista löyty just sen väriset kengät, jollaisia olen etsinyt! Vain 6 puntaa.IMG_2290Primarkista löytyi myös vihdoin ihana uimapuku! Hintaa oli vain 13 puntaa, tuolla hinnalla ei Suomesta uimapukua löytyisi, joten olihan se ostettava.IMG_2292Claire´sta löysin ihanan korutelineen, tämä maksoi 14 puntaa ja olikin kallein ostokseni sieltä.IMG_2294Olen pitkään etsinyt kivaa ihan tavallista mustaa neuletta ja primarkista löytyi sellainen 8 punnalla.IMG_2312Primarkista löytyi myös 10 punnalla ihana valkoinen neule.IMG_2314Primarkista huulipuna 1 punnalla.IMG_2315ja edelleen primarkista, syötävän suloinen kauppakassi! 3 puntaa.IMG_2321Tämän repun ostin oxford streetiltä yhdestä pienestä kojusta vain 10 punnalla. Samaisia reppuja myi camdenissa joku nainen ja kysyi paljollako olin ostanut reppuni ja kun kerroimme hinnan ja paikan mistä reppu oli, hän alkoi inttämään vastaan, etten ole voinut saada sitä niin halvalla ja kertoi jollekkin kaverillekkin ja nauroivat päin naamaa siinä. Lähdin sitten pois siitä ja he jäivät siihen luuloon, että valehtelin heille hinnan. Onneksi olin ostanut tämän siis jo aiemmin, camdenissa se olis ollut  niin paljon kalliimpi.IMG_2330Camdenista muutaman tuliaisen lisäksi ostin tämän ihanan kellon 7 punnalla. Oli tarkoitus kävellä kaikkien kellojen ohi, koska omistan niitä jo niin paljon! Mutta tämän ihanuuden ohi ei kyllä voinut kävellä. IMG_2343
Mitä tykkäätte minun ostoksista? 

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. joo se on kyllä aivan ihana, kiitos :)

   Poista
 2. tosi kivoja ostoksia oot tehnyt siellä Lontoossa! Tykkään :) ihana tuo koruteline :) -maija

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja ♥ etenkin kello,reppu ja toi neule ♥

  VastaaPoista
 4. "Tämä oli Primarkista, kuten myös tämä ja tämä. Tämän puolestaan ostin Primarkista. Ja tämän myös." Hahaa! Reissumme päänähtävyys/kohokohta. :D

  T. (en edes tiedä, minkä nimen tähän laitan, kun kaikki R:llä alkavat sanat käy)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah RIESKA! repesin kyllä. taisin jo tässä postauksessa paljastaa, että mikä oli lempparipaikkamme :D

   Poista
 5. Pitäisköhän vain olla ja jättää kommentoimatta jos ei muuta mieleen tule kuin ilkeillä. Näiden lukeminenhan on ihan vapaaehtoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsö, oliko tämä suunnattu klo 22.18 kommentille? Ihan huumorimielessä sen kirjoitin, ja Enni kyllä ymmärtää, ettei kyse ole suinkaan ilkeilystä. (Primark-intoilulle tuli nääs naurettua jo reissun aikana. Muistaakseni.)

   Poista
  2. Mietinkin, että oliko tuo kommentti tarkotettu tuohon kommenttiin, kuulosti ehkä ulkopuolisen korvaan ilkeilyltä.. Mutta ei se sitä millään tasolla ollut, kuten ystäväni jo yllä sanoi. :) ja kyllä primark-intoilulle tuli naurettua jo reissussa :)

   Poista
 6. Tuo my little pony kassi on niin söpö! Oon kade :)) Ja samoin tuosta yli hienosta kellosta!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo kauppakassi! Ja reppu! :D Itsekin oon nyt silmäilly kesäkenkiä ja ainakin elloksella oli kivan näköisiä, että saa nähdä joutuuko tilaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nuo tuli kyllä heti käyttöön! esittele blogissa sitte jos satut tilaamaan! :)

   Poista
 8. ihania ostoksia oot tehny! toi kassi ja kengät on ihan mun lemppareita :)<3

  VastaaPoista
 9. Maailman hienoin reppu ja kello!! :p

  VastaaPoista