keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lontoossa, osa 6.

Niin nopeaa se viimeinen päivä koitti reissussamme. Aamupalan jälkeen pakkasimme tavarat, veimme ne respaan jemmaan ja lähdettiin kuluttamaan aikaa pariksi tunniksi ennen kyytiä lentokentälle. Päätettiin mennä tsekkaan Abbey Roadille kuuluisaa suojatietä. Emme kuitenkaan kävelty sen yli jonossa niinku beatles-hemmot, mutta moni muu niin kyllä teki. Kyllä tuli mietittyä, että kuinka paikallisilla menee hermot jos yrittää autolla sitä ylittää, kun liikenne saattaa keskeytyä täysin turistien tepastellessa suojatietä yli ees taas. Käytiin sitten hankiutumassa eroon metrokorteista ja saatiin takaisin kortin hinta ja rahat mitä siihen oli jäänyt. Yhden aikaan kyytimme lentokentälle saapui. Matka kesti tunnin ja taisinkin nukahtaa hetkeksi. Lentokentällä ostettiin vähän evästä, koska oltiin syöty vain aamupala. Lentomatka oli pahin lento mitä mulla on ollut tähän mennessä. Sanoivat lennon alussa, että sää on vähän huono ja kyllä jossain vaiheessa turbulenssi sai mulla ainakin kyyneleet nousemaan silmiin. Mutta selvisin siitä kuitenkin ilman traumoja, vaikka tuskin unohdan sitä tunnetta ihan heti. Suomessa oltiin sitten illalla ja lähdettiin Tampereelta autolla, joten Oulussa oltiin aamuviideltä vasta. IMG_2236 IMG_2240 IMG_2239 IMG_2246 IMG_2245 IMG_2258 IMG_2259
                 IMG_2264 IMG_2267 IMG_2270 IMG_2282

Jostain syystä stressasin tuota matkaa, koska en pidä itseä kovin kaupunkilomailijana.. Mutta Lontoosta jäi ainoastaan hyvä fiilis! Oli niin paljon nähtävää, että riittäis kyllä monelle kerralle  kokemuksia! ja sellaisia paikkoja oli, joihin kyllä menis varmasti aina uudestaankin! Kuten camdeniin ja primarkiin shoppaileen! heh. ja oikeesti muuallekkin, tosin museot jättäisin välistä. Tower bridgen haluaisin ehdottomasti nähdä pimeällä, eli ensi kerralla sitten! Myös yhdeksi päällimmäiseksi asiaksi, joka jäi mieleen, oli se, että kuinka mukavia englantilaiset on ja kuinka hyvää asiakaspalvelua sai kokea! Reissun aikana sain myös monen vuoden jälkeen unirytmit vihdoin kohdilleen ja ne on jatkunut myös täällä arjessa. Tietenkin reissussa ihan kaikkein parasta oli se seura! Kyllä hymyilyttää monet hetket reissusta, sai kyllä todella nauraa ja olla oma hölmö itsensä! Kiitos ystävät mahtavasta matkaseurasta! Millon lähetään uudestaan jonnekkin?!

6 kommenttia:

 1. Ihanasta ihanin Lontoo <3 Selasin kaikki nämä sun matkapostaukset läpi ja tuli kyllä ikävä sinne. Onneksi enää reilu pari kuukautta ja pääsen takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teillä on sinne matka pian tiedossa<3

   Poista
 2. ahhh aivan ihania kuvia taas, etenkin toi viimenen <33!! ihan huippua, että teillä oli niin onnistunut reissu <3 määki tahon lomailemaan..

  VastaaPoista
 3. Kiitos<3 toivottavasti sääki pian pääsisit johonkin lomalle! Sää Kyl ansaitsisit vähän lomaa!

  VastaaPoista
 4. Jos kaupunkilomat alkaa kyllästyttää, ni lähettäiskö seuraavaksi vaikka Piippolaan? :D

  T. Är ja Tee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miks vasta nyt ehdotat!? Se ois ollu varmasti halvempi reissu ja aikamoinen elämys! Eipä tarvi enää pohtia seuraavaa kohdetta :D

   Poista