sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kuulumisia ja pohdintaa luopumisesta.

Viimepäivinä olen ollut ylpeä itsestäni, kun olen monen vuoden jälkeen saanut vihdoin unirytmit parempaan suuntaan ja päiväunet oikeastaan kokonaan pois. Samoin ruokailut on säännöllisimpiä ja urheilukin on alkanut taas innostamaan! Olen viettänyt aikaa rakkaiden ystävieni kanssa ja saanut huomata kuinka he ovat elämässä niitä rinnalla kulkijoita, miten elämästä selviäisi ilman hyviä ystäviä? Olen pohtinut myös viimeaikoina kuinka rankkaa on luopuminen. Se on kamalimpia asioita elämässä. Luopumistakin on niin monenlaista. Itselle on ollut välillä vaikeaa luopua, jos joku läheinen muuttaa kauas, varsinkin ulkomaille eikä sitä toista voi nähdä enää pitkiin aikoihin. Toisaalta se ei tarkota, että ne ihmiset sun elämästä kuitenkaan pois menee, ne on vaan fyysisesti pois sun läheltä. Kun menettää läheisen kuoleman kautta, se on tietenkin se kaikkein pahin asia ja sellaiseen luopumiseen tuskin on koskaan valmis. Välillä tuntuu, että ikäväkään ei lopu ikinä. Tänään päätimme muutaman ystävän kanssa jättää pitkäaikaisen kuoromme, joka on ollut todella merkittävä harrastus meille, mutta nyt koitti se hetki, kun täytyi sanoa, että se ei ollu enää meille oikea paikka. Aika aikaansa kutakin ja nyt täytyy vaan keksiä tilalle jotain muuta. Mutta se ei ollut helppo päätös, luopuminen nosti kyllä kyyneleet silmiin pariinkiin otteeseen tänään, oli kyllä haikeaa esiintyä tänään viimeisen kerran sillä porukalla. Luopumisen kyyneleitä on muutenkin tullut vuodatettua viimepäivinä yhden ihmissuhteen vuoksi. Nyt en enää haluais menettää mitään enkä ketään vähään aikaan. Kukapa sen tietää mitä huomenna tapahtuu, tänään yritän olla vaan kiitollinen siitä kaikesta mitä mulla tällähetkellä on. Elämä tulee aina olemaan luopumista, siihen kai pitäisi tottua. Toisaalta luopumisen jälkeen elämään tulee monesti uusia mahdollisuuksia, uusia kokemuksia, harrastuksia ja ihmisiä. Pitää nostaa vaan pää pystyyn eikä vaipua epätoivoon!

Nyt sekalaisia kuvia viimepäiviltä.IMG_2374
             IMG_3396
             IMG_3400 IMG_3418 IMG_3421 IMG_3438 IMG_3454 IMG_3457IMG_3467
             IMG_3482 IMG_3489
          IMG_3507  IMG_3520
IMG_3534 IMG_3550 IMG_3569 IMG_3586 IMG_3574

Olkaa kiitollisia kaikesta siitä mitä teillä nyt on, älkää pitäkö mitään itsestäänselvyytenä! Nauttikaa rakkaistanne, nauttikaa elämästänne!

Nyt minä menen nukkumaan!  Oikein hyvää yötä kaikille ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kunnon tsemppipostaus♥ kiitos tästä! ♥ ihana kuva etenkin nuo missä oot murun kanssa ja ihana lettikampaus ♥ sopii niin hyvin sulle :)) keskiviikkona nähdään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas <3 pian nähdään, jee <3

   Poista
 2. Viisaita sanoja.. Hienoa, että olet noin reippaana. Juurikin liikunta, terveellinen ruoka ja YSTÄVÄT auttavat kun surettaa. Elämän kuuluu ne värit, mustat ja valkoiset, harmaat. Sitä saa peiliin katsoa ja hymyillä sinne kun omistaa noin paljon hyviä ihmissuhteita. . . Tärkeintä on kyky rakastaa.. miten surullista olisi jos mikään ei tuntuisi miltään. Aina kun yksi ovi sulkeutuu niin vähintäänkin kaksi aukeaa… heti sitä ei näe..mutta niin se vain tahtoo mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanasti kirjoitettu, oot oikeassa rakas äiti :)

   Poista
 3. Eikö se sinun ja Nikon juttu toiminutkaan? :(

  VastaaPoista
 4. En haluaisi täällä blogissa puhua tarkemmin, mutta sanotaanko nyt näin, että ei se jatkunut niin miten aluksi oltais toivottu.. Mutta hyvissä väleissä ollaan :)

  VastaaPoista
 5. Oivoi! Tsemppiä! <3 Luopuminen on aina vaikeaa... :( Onneks, ajan myötä helpottaa!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 6. voi mistä toi ihuna norsu reppu on?! :)

  VastaaPoista