lauantai 22. helmikuuta 2014

Pikaiset kuulumiset.

Viikko hurahti älyttömällä vauhilla. Tuntuu, että mun elämä on pyörinyt vaan töiden ympärillä, vaikken tyypillisestikkään ole miettinyt työasioita kotona, mutta vapaa-ajat olen lähinnä nukkunut ja töissä ollut vaan skarppina. Työparin sairastuessa olen vetäny kerhoja yksin ja valmistellut/pitänyt vanhempainvartteja eskariin menevistä lapsista joka välissä. Ensviikon alku voi olla myös aika hektistä, mutta toivon mukaan työparikin on paikalla silloin. Huomenna sunnuntaina on myös työpäivä, mutta sitä on turha vielä miettiä. Nyt on lauantai ja aion todella nauttia. Hymyilyttää vaan. IMG_1345 IMG_1346 IMG_1351 IMG_1356 IMG_1390 IMG_1358 IMG_1377 IMG_1393
Ihanaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti nautit lauantaista - mukavaa alkavaa viikkoa sinulle oma rakas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä ihan täysillä :) ihanaa viikkoa sullekkin rakas äiti <3

   Poista
 2. Toi kirja ois mulle varmaan tosi hyvä vaikka netistäkin löytyy tosi hyviä ohjeita ja itse tulee kehiteltyä vaikka millaisia ohjeita. Tuossa vähän aikaa sitten tein ihan listaakin blogiin mitä smoothieen voisi laittaa, tosin voi varmaan paljon muutakin mitä ei mun listastani löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin yleensä saatan nakata sekaan vähä mitä vaan ja testailla miltä maistuu.. Ei oo vielä ollut mitään kovin pahaa yhistelmää! :D ja netti on varmasti pullollaan ohjeita, mutta löysin tosiaan tuon kirjan alennukesta, niin ajattelin, että pakko saaha.. En tosin vielä ole kerennyt yhtään ohjetta sieltä testata, mutta varmasti pian. Täytyy jakaa täällä blogissaki sitten jos löytyy joku tosi kiva :)

   Poista