tiistai 11. helmikuuta 2014

Elämä on sekoitus onnea ja surullisia vaiheita

               Aika menee ihan älyttömän nopeaa, päivät vilisee ohitse kovaa vauhtia. Arkisin se ei tosin ihan hirveästi haittaa, mutta viikonloppuisin aika sais mennä hitaammin. Ei sillä, että arki olis vaan kurjaa. Viihdyn mun töissä hyvin ja arkisin nään tosi paljon myös mun ystäviä. Ehkä se on kuitenkin välillä se arjenhallinta vaikeaa, kun väsymys on niin kova.. Mutta kovasti asiassa on menty eteenpäin, tänäänkin kolmen tunnin päikkäreitten sijaan nukuin 20 minuuttia ja sohvalla makoilun sijaan jumppasin. Vaikeaa kertoa kuulumisia, kun olisi niin paljon erillaisia ajatuksia mielessä, mutta paljon sellaista mitä ei voi tänne kirjottaa.. ainakaan vielä. Mutta viimeviikosta sen verran, että juhlittiin Tanjan synttäreitä amarillossa syöden ja käyden elokuvissa, se on aina mukavaa piristystä arkeen. Tosin leffa "ei kiitos" ei ollut oikeen leffa mun makuun. Näin myös Sarea ja Maria ja oli kyllä ihan huippua. Ihanaa olla ystävien seurassa, joiden kanssa voi olla niin oma itsensä. Sunnuntaina mulla oli aamulla töitä ja oli kiva perhemessu. Kävin myös sunnutai-iltana yksin elokuvissa kattomassa leffan "12 years a slave" ja se oli kyllä hyvä ja koskettava elokuva. Muuten viikonlopun rentouduin kotona hyvässä seurassa, käytiin myös kiinalaisessa syömässä ja roosterissa kaakaolla/kahvilla. Olen tuntenut itseni aika onnelliseksi ja kokenut monia jännittäviä hetkiä, mutta tiiättekö sen tunteen, kun asiat on tosi hyvin, se saattaa tuoda myös pelon siitä, että sen kaiken menettää? Olen kuitenkin sitä mieltä, että elämässä on otettava myös se riski, että saattaa saada turpaan. Toisaalta pitää myös lakata välillä pelkäämästä ja nauttia hetkestä. Eihän meillä loppujen lopuksi ole kun tämä hetki. Nyt aika satunnaisia, osittain myös vähän huonolaatuisia kuvia viime päiviltä.


IMG_1137 IMG_1142 IMG_1146 IMG_1147 IMG_1157 IMG_1159 IMG_1164IMG_1178 IMG_1182
                   IMG_1187
             
           
        IMG_1191

IMG_1172 IMG_1174


Oikein mukavaa viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu teksti jotenkin ♥ ihana että olet nähny paljon ystäviä :) ja apua miten ihana toii kauluspaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas <3 löysin tuon paidan alennuksesta, makso alle kympin :D se on kyllä tosi kiva :)

   Poista
 2. Täällä on myös yks, joka pienin väliajoin pelkää että menettää kaiken, vaikka siihen pelkoon en oo ees keksiny oikeen mitään syytä viime aikoina, koska kaikki on oikeastaan ihan hyvin. En tiiä miten siitä pääsis eroon vai meneekö se ajan kanssa. Iltarukous on tuonu "lohtua" ja jospa se tois tästä eteenkinpäin. Toisaalta hassua tämä ihmismieli, mutta toisaalta se on hyväkin asia, että tarttuu ehkä paremmin hetkiin kiinni. Tulipa sekava kirjoitus, mutta jospa ymmärsit pointin. :) tsemppiä sulle Enni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin pointin hyvin :) Määkään en oikein tiiä miten siitä pääsee eroon.. Sitä kai jotenkin ajattelee myös vähän niin, että ei muka tippuis sitten liian korkelta, kun ei oo liian onnellinen. Se on kyllä tosi tyhmää, sillä sillonku on surullinen, niin sen surun antaa kyllä tunkeutua joka soluun, miksei onnellisuuden kanssa vois tehä samoin? Kiitos, tsemppiä myös sulle :)

   Poista
 3. ompa taas niin maija menee esikouluun kuva ku olla ja voi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kieltämättä joo nyt ku sannoit :D

   Poista