lauantai 4. tammikuuta 2014

UV

En ollut suunnitellut uudenvuoden juhlintaa kovinkaan etukäteen, kun en ollut varma vietänkö sen Turussa, Raahessa vai Oulussa. Päätin sitten viettää sen Oulussa ja varasimme pöydän amarillosta Tanjan ja Riikan kanssa. Kävimme syönnin jälkeen kaupassa ostamassa tähtisadetikkuja ja mentiin istumaan iltaa Riikan luokse. Reilun tunnin päästä lähdimmekkin Meekulle ja Mikille. Illan mittaan sinne tuli lisää porukkaa. Oli erillaista viettää uuttavuotta läheisten ja tuntemattomien seurassa, mutta todellakin hauskaa.

                    
Juhlat kestivät todella pitkään, lähdimme puoli viiden aikaan kotiin. Oli täysin mahdotonta saada taksia, joten menin Maijalle yöksi ja nukkumaan viiden jälkeen. Niin sitä nyt eletään jo neljättä päivää vuotta 2014. Loma on loppunut ja työt alkaneet, nyt tosin ihana pidennetty viikonloppu. Uudenvuoden lupauksia on tullut tehtyä monenlaisia, mutta niistä lisää sitten seuraavassa postauksessa, jossa muistellaan viimevuotta.

Toivottavasti teillä muillakin mukavat juhlat? 

4 kommenttia:

 1. <3 Viideltä mentiin mekin nukkumaan ja seuraava päivä maattiin vaan ku väsytti niin paljon :D Oli kiva kun tulitta, pusipus!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana tuo viimeinen kuva, todella kaunis! :) Mukava lukea sun uuden vuoden kuulumisia, just itsekin tein omastani postauksen. Samoin ootan innolla viime vuodesta kertovaa postausta, minkä mainitsit tekeväs! :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia, etenkin tuo viimeinen on oikea upeus <3

  VastaaPoista
 4. http://dearsoulmateannabella.blogspot.fi/2014/01/haaste-11-asiaa-minusta.html <- tuolla sulle haaste ;)

  VastaaPoista