maanantai 6. tammikuuta 2014

Minun vuoteni 2013.

                                                                        Tammikuu

Tammikuussa alottelin terveellistä elämää syömällä paremmin ja liikkumalla enemmän. Kuulin, että veljeni oli mennyt kihloihin vuoden lopussa, siitä olin onnellinen. Näin paljon eri ystäviä. Marika ja Vilma oli mun luona yökylässä.           
                                                                Helmikuu

Helmikuussa kävin Jarkko Martikaisen keikalla ja se oli ihan mieletön keikka. Eräs läheinen ihminen muutti pois ja koin suurta luopumisen tuskaa. Juhlittiin Tanjan synttäreitä amarillossa syöden, ystävänpäivää elokuvissa ja vietettiin kaikkien aikojen bileet Meekulla ja Mikillä Maijan, Riikan ja Tanjan kanssa. 

                                                                  Maaliskuu

Maaliskuussa oli hiihtoloma, jollon Marika ja Vilma oli mun luona yötä. Menin myös Raaheen, jossa vietin aikaa lisää kummitytön kanssa kahdestaankin, Kyläilin veljen ja Marjon luona. Sofia värjäs mun hiukset. Kävin tätini kanssa ensimmäistä kertaa avannossa. Maija tuli Oulusta Raaheen yökyläileen meille ja vietettiin laatuaikaa kahdestaan kierrellen kirppareita ja yleisesti vaan hengaillen. Loppuviikosta Tanja ja Riikkakin tuli meille, käytiin Raahen parhaimmassa ruokapaikassa, eli tornitalon kinskissä ja illalla pidettiin juhlat. Oulussa vietin paljon aikaa ystävien kanssa ja pidettiin illanistujaisia. Pääsiäisenä tulin taas Raaheen, jollon vietin aikaa taas Sofian ja perheen luona Raahessa ja Alpuassa.
  
                                                                 Huhtikuu 

Vietin paljon aikaa ystävien kanssa. Näin pitkästä aikaa Mariaa, kun hän tuli yökylään. Saarakin kävi kylässä pitkästä aikaa. Vietin aikaa Marin kanssa. Näin myös usein Maijaa ja Sofia yökyläili mun luona. Tanjan veljen poika Teemu oli meillä töissä TET:ssä ja se oli hauska viikko. Muutenkin töissä oli kokoajan niin kivaa. Istuttiin iltaa Eevan luona ja käytiin Kaija Koon keikalla. Vappua vietettiin mun luona Tanjan, Riikan ja Sofian kanssa.                                                                    Toukokuu 

Vietin ihania hetkiä töissä, käytiin lasten kanssa retkellä mm. leikkipuistossa ja oman kerhopuumme luona. Matkustettiin  Marian kanssa Turkuun ystävämme Iiriksen luokse ja vietettiin huippu viikonloppu siellä. Vietettiin ihana äitienpäivä Alpuassa ja saimme pitkästä aikaa myös  Fannin luoksemme. Käytiin Marin kanssa bussilla seikkaileen haukiputaalla, koska mentiin sovittamaan Marille hääpukua.Sain töissä kuulla, että syksyllä vaihtuu työpiste, sen mukana tietysti lapset/perheet ja työpari. Se oli tosi kova paikka. Poltin toukokuun viimeisenä päivänä viimesen tupakan.
                                                                 Kesäkuu 

 Kävin Raahessa moikkaamassa kummityttöä ja Juhlimassa Sofian valmistujaisia. Ensimmäiset viikot ilman tupakkaa oli kamalat. Kävin uimassa tosi paljon, välillä illalla ennen nukkumaan menoa ja aamulla viideltä ennen töihin menoa. Käytiin ikeassa tyttöjen kanssa. Vietettiin Tanjan tuparit ja oli niin hauska ilta. Vietettiin lättykestit Marin ja Saaran synttäreiden vuoksi ja oli ihanaa olla tyttöjen kanssa se päivä. Päätettiin unohtaa ystävän sairaus edes yhdeksi illaksi ja vietettiin mielettömän ihana ilta syöden, juoden ja erityisesti nauraen, oli ihanaa tuoda hänelle muuta ajateltavaa ja erityisesti nauttia hänen iloisesta seurasta. Vietin usein aikaa töiden jälkeen torinrannassa istuen auringossa, kerran töiden jälkeen olin siellä rakkaan Emilian kanssa, syötiin mansikoita ja kirsikoita.                                                             Heinäkuu 

 Heinäkuussa olin lomalla koko kuukauden. Vietin tosi paljon aikaa monien eri ystävien kanssa. Kaikkein parhaiten muistan ajan kun olin äidin luona maalla. Myös ehdottomia kohokohtia oli Kuopion reissu, jossa käytiin mm. cheekin ja Kaija Koon keikalla. Tutustuin Saaraan tuolla reissulla vasta kunnolla ja sen jälkeen ollaan oltu tosi läheiset. Kävin Raahefestareilla, jossa näin paljon tuttuja. Vietettiin Marikan kolmikymppisiä ja tutustuin moniin ihmisiin. Meillä oli myös mukava kuoroleiri ja sen jälkeen mökkeiltiin kuorolaisten kanssa ja juhlittiin Miran 20vuotissynttäreitä. Ostin järjestelmäkameran ja se on ollut ehdottomasti paras ostokseni ikinä. 


                                                             Elokuu

 Elokuussa palasin takas töihin loman jälkeen. Kuvasin paljon uudella kameralla. Ostin itselleni kitaran. Vietin aikaa monien rakkaiden ystävien kanssa. Vietettiin Riikan tupareita. Rakas ystävä Mari muutti naapuriin ja se oli huippua. Tehtiin ruokaa Marin ja Saaran kanssa, mää nukahin loppuillasta lattialle. Juhlittiin Saaran kanssa Sofian synttäreitä.

                                                                    Syyskuu

 Syyskuussa käytiin Marin ja Teemun kanssa retkellä, paistettiin makkaraa ja lättyjä.. Oli ihan mieletön päivä. Vietettiin rakkaan Vilman 2-vuotis synttäreitä. Töissä oli paljon uuteen sopeutumista, mutta muuten tunsin itseni tosi onnelliseksi.                                                                       Lokakuu

 Lokakuussakin vietin paljon aikaa ystävien kanssa Oulussa. Käytiin myös ikeassa ja oli kiva tutustua vähän Juliin. Olin lokakuussa tosi väsynyt ja stressaantunut, onneksi oli syysloma. Olin loman Raahessa ja Alpuassa. Loma oli niin laatu-aikaa perheen kanssa. Saaran kanssa kuvattiin paljon ja vietettiin ihan mielettömän ihania päiviä.
                                                                   Marraskuu 

 Marraskuussa vietettiin Marin polttareita, ratsastin monen vuoden jälkeen ja se oli niin ihanaa, etten osaa edes sanoin kuvailla! juhlin mun synttäreitä virallisena päivänä Marin kanssa käyden Olimpoksessa syömässä ja elokuvissa, lauantaina juhlittiin useamman ystävän kanssa ja sunnuntaina vielä perheen kanssa, juhlittiin Riikan synttäreitä käyden amarillossa syömässä ja elokuvissa. Kävin kylässä Tiinan uudessa söpössä kodissa.                                                                    Joulukuu

 Olin tosi stressaantunut, mutta onneksi kuukauteen kuului paljon ihania hetkiä, kuten Marin ja Teemun häät. Vietin itsenäisyyspäivää Raahessa hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Saatiin Saaran kanssa älyttömät nauruhepulit yks yö mun luona. Näin kuukauden aikana paljon ystäviä. Järjestettiin Maijalle yllärisynttärit. Vietin ihanan rentouttavan joulun perheen kanssa ja juhlittiin uutta vuotta ystävien kanssa. 


Tämän postauksen tekemiseen on kulunut melkein viisi tuntia.. toivottavasti osaatte arvostaa tätä! :D Viimeaikoina on tuntunut, että kulunut vuosi on sumun peitossa eikä vuodessa ole ollut mitään erityistä. Kuvia selatessa kuitenkin mieleeni muistui paljon mielettömän ihania hetkiä kuluneesta vuodesta, jotka on nyt syskyn synkeinä hetkinä unohtunut. Vuoteen 2013 on mahtunut niin paljon hyviä hetkiä ystävien ja perheen kanssa ja haluan kiittää jokaista joiden kanssa oon saanut viettää yhteisiä hetkiä. Olen kiitollinen siis kuluneesta vuodesta ja olen odottavaisin mielin tämän uuden vuoden suhteen. Tein paljon lupauksia tälle vuodelle. Osa lupauksista on pieniä, kuten muistaa syyä vitamiineja ,alottaa kirjottaa päiväkirjaa ja olla viemättä roskapusseja parvekkeelle. Osa on sitten suurempia, liittyen omaan hyvinvointiin. Toivon tältä vuodelta erityisesti onnellisuutta, terveyttä, tasapainoisuutta ja rakkautta.

8 kommenttia:

 1. Ihana Enni <3 Hyvää uutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
 2. No nyt lataantuu kunnolla, eikä konekaan kaatunut. Ihan yllätyin, kuinka monta kertaa mun nimi (ja valitettavasti myös pärstä) täällä vilahti, en edes muistanu noita kaikkia tapauksia! :)

  Rukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheheh :) toivottavasti tänäkin vuonna vietämme aikaa paljon yhessä!

   Poista
 3. voi että kunpa mullaki ois joku päivä etes yks sunlainen ystävä :) olet todellinen aarre susta pitäs niin monen ihmisen ottaa mallia! varsinki siitä miten niitä ystäviä kohdellaan jne. olet niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos! ihana kommentti! Kyllähän sitä parhaansa yrittää, vieläku olis enemmän aikaa pitäs enemmän yhteyttä ystäviin. Mutta toivon kovasti, että mun ystävät näkis mut hyvänä ystävänä <3 ja toivon kovasti sinulle hyvää ystävää elämääsi!

   Poista
 4. Ihana postaus. Ja uskon että on vienyt aikaa. :) mutta oli tosi kivaa lukea loppuun asti ja kuvat olivat ihania! :) valmistuin hetki sit merkonomiksi joten loppurutistuksessa on ollut kiireitä, nyt viimein olen päässyt takas tänne blogin ihmeelliseen maailmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi olkoon valmistumisesta ja tervetuloa takas blogien pariin :))

   Poista