torstai 9. tammikuuta 2014

Ikävä perhettä.

   Tehtiin tänään sukupuuta töissä. Aika monelle itsensä yläpuolelle tuli tietysti sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat ym. Oman nimen viereen taas tulis puoliso ja alapuolelle lapset. Minun viereen ja alapuolellehan ei tullut mitään luonnollisestikkaan. Tehtiin myös verkostokartta ja perhe-kohtaan monelle tuli taas se perhe jonka kanssa asuu eli puoliso lapsineen, itse taas laitoin siihen lapsuuden perheeni, koska minulle ei ole vielä muuta perhettä. Tämä kaikki johti siihen, että aloin miettimään kuinka kaipaankaan mun perhettä. Kaikki perheen jäsenet asuu erillään toisistaan, mutta kaikki asuu jonkun toisen kanssa, kun itse asun vaan kissan kanssa. Tuntuu epätodellisesta ajatus siitä, että joskus perhe asu saman katon alla. Nyt ei asu, ei edes samassa kaupungissa eikä veli edes samassa maassa. Perhe joka minulla on, on kaukana minusta. En voi nähdä heitä kovinkaan usein. Siskon kanssa näkemisten välissä voi mennä useita kuukausia, Veljen kanssa taas vuosia. Onneksi mun ympärillä on niin rakkaita ja läheisiä ystäviä, mutta välillä ikävä on vaan niin kova.

Laitan tähän postaukseen muutamia kuvia, jotka on otettu äidin luona joululoman lopulla. Katsottiin äidin ja Riston kanssa illalla hyvä elokuva ja äiti leipo iltapalaksi sämpylöitä. Voisinpa tehdä aikamatkan takas niihin päiviin siellä. Siihen tunteeseen kun on lomalla. Niin huoleton, vapautunut ja onnellinen olo. Rakkaiden luona. Aion mennä tekemään nyt herkullisen smoothien, mutta tosihan se on, että paljon mieluummin joisin nyt teetä ja söisin tuoreita sämpylöitä Alpuassa. Niin ja nauraisin. Nimittäin tuona teehetkenä me naurettiin äidin kanssa niin paljon, eikä siitä meinannut tulla loppua. Ei mua nyt mikään sureta eikä itketä, mutta ei mua myöskään naurata.
                 IMG_0584
              IMG_0592 IMG_0599 IMG_0609 IMG_0616 IMG_0619 IMG_0621 IMG_0623 IMG_0625 IMG_0610

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana puulattia sekä seinät!! Niin ja tuo lokkilamppu jaja keinutuoli <3 Kaikki mistä mie haaveilen :)) Noh sitte joskus ku sen oman kodin rakentaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh. Kyllä kadehdin monia juttuja joita äidillä on kotona, just nuita esim. mitä mainitsit. Oma suurinhaave kodin suhteen olis just valkonen puulattia!

   Poista
  2. oma koti näyttää jotenkin ihan oudolta toisen kuvaamana - sitä katselee sitten kyllä itsekin vähän "vierain silmin", mutta kiitos :)

   Poista
 2. Voi rakas Enni<3 mullaki on ikävä sua, me ollaan kuitenki aina sun perhe ja kyllä sä sen ikiomanki perheen vielä saat terveisin näin viime yönä unta et olit raskaana 7 kuulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua Fanni :D no voin kertoa, että en ole kuitenkaan raskaana :D ja kiitos kulta <3

   Poista
 3. sinun ja Murun pitää tulla joku viikonloppu taas tänne - höpöttelemään ;)

  VastaaPoista