torstai 12. joulukuuta 2013

Ystävien häähumussa

Lauantaina oli hieno päivä. Marin ja Teemun häät nimittäin! Tuntu jännittävältä aamusta lähtien, että niin rakas ja läheinen ystävä astelee alttarille. Ajelin Raahesta Kalajoelle kampaamoon, jossa Marin kampaus ja meikkikin oli jo melkein valmis. Sitten autoin Marille hääpuvun päälle.. Onneksi oltiin harjoteltu sitä aiemmin, että nyt nyöritys meni multa kun vanhalla tekijällä! En voinut kun huokailla, kuinka kauniilta Mari näytti. Seuraavana oli vuorossa hääkuvaus, johon minut oli pyydetty avuksi. Toin takkia/hanskoja morsiammelle ja sulhaselle ainaku piettiin lämmittelytaukoa ja siirsin valoja kuvaajan avuksi. Itsekkin räpsin sieltä ihan mielettömän ihania kuvia, mutta en laita niitä tänne blogin puolelle ennenku viralliset kiitoskortit on lähetetty, etten paljasta minkä tyyppisiä kuvia on tiedossa.. Mutta niitä tulee tänne kyllä myöhemmin!

Vihkitilaisuus kirkossa oli mielettömän kaunis ja juhla oli niin rento! Ei ollut sellaset tyypilliset pönötyshäät, joissa ihmiset ei uskalla puhua toisilleen, vaan iloinen puheensorina kuului kokoajan. Ehkä puheensorina on lievä ilmaisu, niin paljon ääntä ja naurua kuulu ympäriltä. Ohjelma siellä oli monipuolinen ja häät oli oikeasti pitkät, kesti iltaan asti ja oli kyllä aika hieno juttu, että siellä tarjoiltiin myös iltapala. Häät ei kuitenkaan tuntunut niin pitkiltä, vaan aika meni nopeasti hyvän ohjelman parissa. Näin siellä myös monia hyviä ystäviä, sellaisia myös joita en ole nähnyt aikoihin ja tuntu niin hyvältä halata pitkästä aikaa.

Mutta siis, mielettömän hieno päivä. Mari ja Teemu saivat toisensa ja päivä oli onnellinen tietysti heille ja se on pääasia, mutta varmasti päivä oli ihana myös kaikille vieraille. IMG_9511
              IMG_9514 IMG_9524 IMG_9531 IMG_9533 IMG_9537 IMG_9596 IMG_9599
IMG_9605 IMG_9613
  IMG_9618 IMG_9640 IMG_9649 IMG_9668 IMG_9675 IMG_9662

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti