maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulusiivousta, lapsuuden koti ja kuusen koristelu.

Halusin tulla blogin puolelle vielä ennen jouluaattoa ja laittaa kuvat eiliseltä. Eilinen päivä meni siivoten kotona. Pesin pyykkiä, tiskasin järkyttävän tiskivuoren, imuroin, luutusin ja pesin jääkaapinkin! Selkäni sain ihan hajalle siinä siivotessa, niinku aina.. siivotessa skolioosi muistuttaa itsestään, eikö se oo hyvä syy siivota harvemmin? ;) Siivottua kodin, pakkasin tavarat ja lähdin hakemaan Jarnon kyytiin.. Hän sanoi, että voi ajaa, että mää saan levätä siivousurakan jälkeen.. ja jouduin ottamaan myös lääkettä migreeniin, joten oli ihana, ettei tarvinut ajaa, kun oli jo ihan pimeäkin. Sai vaan istua kyydissä. Matka meni tosi nopeasti jutellen.

Oon muuten laittanut joulukortteja seinälle. Itse en tänäkään jouluna lähettänyt kortteja, oon ihan stressissä jo joululahjojen suhteen, en kestäis miettiä kelle kaikille lähettäisin kortin ja sit pitäs vielä hankkia kaikki osotteet.. ihanku se olis niin hankalaa, mutta kaiken stressin keskellä on! Arvostan siis suuresti teitä kaikkia, jotka lähetätte joulukortteja.. ja kiitos teille rakkaat ystävät, jotka lähetitte mulle <3 nyt ne tosiaan koristaa mun keittiön seinää.
Eilen tosiaan tulin sitten Raaheen lapsuuden kotiin. Koristeltiin Saaran kanssa joulukuusi.. ja meillä on eka kertaa TEKOkuusi! Meillä on aina oikea kuusi ja en kyllä normaalisti hyväksy tekokuusia.. mutta me ei oikeasti vietetä joulua varsinaisesti täällä, joten ymmärrän täysin, ettei iskä hankkinut tänne oikeaa kuusta varisemaan.. Annen luona ja Äidin luona on onneksi oikeat kuuset! Tuntu vähän haikealta kaivaa joulukoristeet esille, kun tehhään se joku vuosi siskoni kanssa.. ihan ensimmäinen joulu ikinä ilman mun rakasta siskoa, kun hän jäi Turkuun joulun viettoon. Onneksi en kuitenkaan koristellut kuusta yksin, vaan Sain rakkaan Saaran yöksi tänne. Koristeltiin  tosiaan se kuusi ja harjoteltiin myös joululauluja, jotka esitetään huomenna. Katottiin myös leffa, tai siis mää nukuin ja Saara katsoi.. heh.
                 
                            
Enää 1 yö jouluun!!

2 kommenttia:

  1. Oi onpa ihania kuvia teijän kissasta.. siitä sais vaikka ens vuodeksi joulukortit tehtyä (jos jaksat niitä lähettää). En itekkään lähettäny kortteja, vaan annoin läheisille jouluna lahjaksi meidän neidistä tehdyt kortit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kiitos idesta, vois kyllä melkeen ensvuonna tehä kortit tuosta kuvasta:))

      Poista