maanantai 28. lokakuuta 2013

Wonderful sunday

Sovittiin jo kauan aikaa sitten Saaran kanssa, että sunnuntaina syysloman lopussa pidetään mukava tyttöjen hemmottelupäivä. Se tarkottaa sitä, että ei stressata mistään turhasta, käydään ulkona syömässä hyvin, käydään elokuvissa ja karkkiakin saa ostaa ilman huonoa omaatuntoa. Näiden lisäksi illalla vielä sitten lakattiin kynsiä, laitettiin kasvonaamiota ja otettiin rennosti. Oli kyllä ihana päivä. Loman loppuminen vähän masensi, oli siis ihanaa kun oli niin ihanaa seuraa ja mukavaa tekemistä. IMG_8503
               IMG_8559 

             
              IMG_8510
              IMG_8512
              IMG_8518 IMG_8521 IMG_8515 IMG_8530
               IMG_8533
                IMG_8537 IMG_8547
                 IMG_8542 IMG_8562
Olen kyllä niin iloinen eilisestä päivästä, hymyilytti ja nauratti tosi paljon. Saaran kanssa on niin hyvä olla. Tänään alko taas arki, eli tosi aikaset herätykset ja pitkät päivät. Jospa ihanasta syyslomasta ois jäänyt varastoon jotain energiaa, että jaksais taas. Kiinnostas muuten tietää, että mitkä on teidän tapanne hemmotella itseänne? Onko se just hyvä ruoka, leffa vai jotain muuta? Muistakaahan hemmotella välillä, että jaksaa arkea. :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se taitaa olla hyvä ruoka/herkut hemmottelun pääosa :) Siinä vielä joku hyvä leffa tai tv-sarja Netflixistä. Tällä hetkellä nuo on huippuhemmotteluhetket :)

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari hemmottelu hetkiä on hyvä ruoka, kiireettömät aamut, uni ja sauna. Ihan perus juttuja vaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusjutut on just parhaita, kun ei nekään oo aina itsestäänselvyyksiä mulle..arkisin en jaksa panostaa ruokaan enkä ikinä nuku tarpeeksi! Mää ainakin osaan nauttia kiireettömistä aamuista erityisesti viikonloppusin, ne on yhtä luksusta kun arkena se ei onnistu ikinä.. ja sauna.. millonhan viimeksi oon päässyt saunaan? nuo kaikki on siis mulle myös hemmottelua :)

   Poista
 3. Hemmottelua on kiireettömyys ja hyvä ruoka.:) Pakko kehua kuin sievät silmät tolla siun ystävälläs on, vau! Ja sun blogi.. ihan tajuttoman hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kiireettömyys ja hyvä ruoka on kyllä parhautta ! Saaralla on kyllä niin kauniit säihkysilmät, se oli ihan ihmeissään kun luin sille sun kommentin. :) ja kiitos kivasta kommentista ja kiva, että tykkäät mun blogista!

   Poista