perjantai 18. lokakuuta 2013

Väsynyt opas..

Hui mikä viikko alkaa olla takana.. Tähän viikkoon on mahtunut paljon pelkoa ja surua.. Niin monista eri asioista. Työpäivien jälkeen olen ollut ihan koomassa ja nukkunut aamuun asti. Takana on töiden osalta kotikirkkoviikko, meillä on käynyt 3-5 vuotiaita, eskareita, kolmas ja kutosluokkalaisia..jokaiselle ikäryhmälle ollaan vedetty erillainen juttu, yhteensä siellä kävi 40 eri ryhmää. Itse olen ollut vanhalla kirkolla oppaana Pauluksen kanssa ja sen osalta vois sanoa, että on ollut huippu viikko. Mutta on raskasta silti kohdata niin suuri määrä ihmisiä, varsinkin jos on mieli jossain muualla.. Kuitenkin se on nyt takana päin ja hyvää palautetta on tullut paljon! Muutaman kuvankin olen räpsässyt ja niitä tähän väliin..IMG_7952 IMG_7942 IMG_7941 IMG_7935 Eilen muuten satoi älyttömän paljon lunta, kun olin töissä.. Tuli ihan hetkessä talvi ja kun tulin bussilla Ouluun, niin lunta ei ollut yhtään :( Ennenku lumi peittää maan kokonaan, laitan syksyiset kuvat, jotka otin keskiviikkona kempeleessä
                         IMG_7976 IMG_7981 IMG_7980 IMG_7972 Huominen päivä vielä töitä ja sitten alkaa syysloma! Huomenna mää lähen muuten kalajoelle gospelleirille, tosi jänskää! Nyt nukkumaan, aamulla pitää herätä tosi tosi aikasin! Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille ja syyslomaa joilla se alkaa !

4 kommenttia:

  1. uusi ja vanha kirjaimellisesti kohtaa tuossa kuvassa, missä Paulus takoo älypuhelimella peliä 322 vuotta vanhassa kirkossa... :D ei voi ku nauraa.. terveisin nadja ;)

    VastaaPoista
  2. kauniita on kuvat - jälleen !

    VastaaPoista