perjantai 25. lokakuuta 2013

On mukavaa syödä yhdessä...

Tiistaina iskä ja Anne toi mut ja Saaran Ouluun. Minusta oli ihan mukavaa tulla Ouluun, mutta jotenkin myös tuntu haikealta lähteä Raahesta.. Siellä sain jotenkin niin irti ajatukset kaikista ikävistä asioista Saaran avulla.. Siksi olinkin aika onnellinen, että sain Saaran mun luokse Ouluun. Pienet asiat voi tehdä ihmisen onnelliseksi.. kuten salaatin teko yhdessä, varsinkin sen syöminen yhdessä.. Se on aina mukavaa vaihtelua sille, että syö yksin telkkarin ääressä. Aamulla on myös aika mieletöntä herätä siihen, että rakas ystävä mönkii sun viereen ja voi pötkötellä ja höpötellä ennenku tarttee nousta. Aamupalan syöminen yhdessä on myös ihan parasta.
IMG_8271 IMG_8277 IMG_8276 IMG_8286 IMG_8290
                         IMG_8297     
IMG_8306 IMG_8301 IMG_8309
                   IMG_8305 IMG_8307 Oltiin vietetty Saaran kanssa niin monta peräkkäistä päivää yhdessä, että tuntu oikeasti aika haikealta, kun Saara lähti. Onneksi sain rakkaan Marikan ja Vilman pian mun luokse, mutta siitä sitten postaus erikseen :) Toivottavasti teidänkin arkeen tai lomaan on mahtunut läheisten kanssa olemista eikä kenenkään ole tarvinnut syödä yksin.. ei ainakaan joka päivä :)

6 kommenttia:

 1. Oi ompa iloisia kuvia Saakusta! Sulosia ootte molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, niimpä.. ihan hymyilyttää kun kattoo nuita Saakun kuvia :) Kiitos Juli! :)

   Poista
 2. Vaikutat ihan hurjan ihanalta ihmiseltä! Kiitos myös kivasta blogista. Vasta löysin tämän, mutta olen kahminut postauksia :)

  Valoa viikonloppuusi <3 rentouttavia päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei.. en kestä, ihana kommentti! :') Kiitos! Tuollaista kommenttia on ihan parasta saada.Oikein rentouttavia päiviä sinullekkin ja tervetuloa seuraamaan mun blogia :) <3

   Poista
 3. nämä on niin hyvänmielen postauksia - voin olla puolueellinen , mutta olen ehdottomasti sitä mieltä . Enni ja Saara ovat kyllä niin kameran rakastamia -

  VastaaPoista