torstai 24. lokakuuta 2013

New hair

  Mainitsinkin aiemmin, että värjättiin Saaran kanssa hiuksiamme maanantai-iltana. Ei haluttu mitään luonnottoman vaaleaa eikä mitään radikaalia muutosta. Tavoite oli molemmilla saaha hiusväri tasasemmaksi ja luonnollisemman väriseksi ja itellä suurin toive oli se, että keltaisuus vähenisi. Ostettiin molemmat sama väriaine ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä..muutos ei ole todellakaan suuri, mutta siitä tuli just sellainen kun toivoin. Nämä kuvat on otettu tiistaina ennen Ouluun lähtöä.. Mulla oli ollut yön ajan ranskanletti päässä ja siksi hiuksissa on ihanan muhkeat kiharat.
           
                      IMG_8253

                       IMG_8248 IMG_8246 IMG_8259 IMG_8260
Mitä te tykkäätte tästä väristä?

14 kommenttia:

 1. Luonnollisen ja kauniin näköiset molemmilla.

  VastaaPoista
 2. Ihana väri.:) huomaa tuosta muutosta edelliseen.:)

  VastaaPoista
 3. hopeashamppoot ja hoitoaineet vain kehiin niin estää keltaisuutta. Tosin jos hiukset kuivat niin sitten muuttuu äkkiä siniseksi;)

  VastaaPoista
 4. Väri on kyllä hyvä, mutta mua kiehtoo varsinkin noi kiharat! Sopii sulle älyttömän hyvin, niin kauniin näköiset. :) Samoiten kaikki nää Raahe-kuvat on tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiina! :) jotenkin sai kyllä onnistuneita kuvia Raahessa ja ihanaa lomalla, kun kerkeää ottaa kuvia kun on vielä valoisaa :) ja pitää varmaan useammin harrastaa nuita kiharoita :)

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää :)♥♥

  VastaaPoista
 6. Uu, mikä pehko! :) Saat muuten multa hopeashampoon, jos haluat.

  T. Punaruskeatukkainen Rukka, joka luuli tänään saavansa vaaleanruskeat hiukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huihui, huomenna nään sun uuden tukan.. jännää! ja mielellään otan kyllä sun hopeashamppoon, jos ja kun et enää tarvi sitä.. kiitos vain :)

   Poista
 7. tämä kaksikko kyllä osaa kameran käytön - niin kuvien oton kuin poseeraamisenkin ...:)

  VastaaPoista