tiistai 15. lokakuuta 2013

Maanantai-illan piristyksistä...

Ajattelin, etten tule tekemään tänään postausta eilisestä illasta, sillä tänäänkin on ollut aika rankka päivä..ystävän sairaus on mielessä lähes tauotta. Eilen samasta syystä mulla oli paha mieli, mutta menin Tiinan luokse, koska oltiin sovittu tyttöjen kanssa, että treffataan. Juteltiin tyttöjen kanssa ja Tiina samalla leipas vegaanisen suklaabataatti-piirakan! Voin kertoa, että oli hyvää! Mää haaveilin myös siitä, että saisin vielä jonain päivänä oman pianoni raahesta tänne omaan kotiini...että vihdoin voisin opetella kunnolla soittamaan. Oli kyllä aivan ihanaa laulaa tyttöjen kanssa..On se vaan niin, että ystävät ja musiikki on ne mitkä auttaa pahaan mieleen.                                                                                                                                              
IMG_7872 IMG_7883 IMG_7886 IMG_7899 IMG_7924 IMG_7925 IMG_7929
                        IMG_7920 IMG_7916

Tänään illalla soitin yli tunnin puhelun eräälle ystävälle.. Sain puhua sellaiselle ihmiselle, joka jaksaa kuunnella ja joka ymmärtää mua niin monessa asiassa. Ihan kaikesta surusta huolimatta, nyt on kevyempi olo.

7 kommenttia:

 1. Ihana Enni<3! Ja pakko sanoa, että onpa mulla kyllä hirveen kauniita ystäviä<3! Ja pakko sanoa myös, että mun juurikasvu on aika seksikäs, NOT :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, sun tukka on hyvännäkönen! se näyttää livenä paremmalta :) ja ite oot kaunis myös <3

   Poista
 2. tiedätkö,että tänä päivänä mennään kampaamoon ja tahdotaan tuollainen juurikasvu, joten ei mitään hätää :) se on ihan cool:).. sinulle käy tuo vaalea todella hyvin. Ihania olivat kuvat muutenkin ja tottahan se on ,että mistä me ne peilit saatais ellei meillä olisi ympärillä niiden näyttäjiä ja parhaita ovat oikeat ystävät.

  VastaaPoista
 3. Oi Tiina! Oltiin kesä samassa työpaikassa. :))

  VastaaPoista