keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Laatu-aikaa Raahessa.

Ajelin sunnuntaina Kalajoelta Raaheen ja kun pääsin Raaheen, niin Saara soitti mulle. Kerkesin hetken aikaa nähä myös Saaran ystävää Karoa, ennenku hän lähti Ouluun. Siitä sunnuntai-iltapäivästä tähän keskiviikkoon asti olen ollut Saaran seurassa. Sunnuntaista tiistaihin siis Raahessa ja olen yhtä hymyä, ku muistelen niitä päiviä. Sunnuntaina katottiin illalla leffaa ja ollaan nukahettu Saaran sänkyyn ja herätty yöllä kolmen jälkeen peseen meikkejä, syömään ja höpöttelemään. Aamuyöstä ollaan jatkettu unia. Seuraava päivä meni mm. museonrannassa kuvaillen ja käytiin myös kyläilemässä meidän Makella ja Marjolla. Ollaan myös syöty hyvin ja maanantai-iltana vaalennettiin vähän molempien hiuksia ja jäin myös sinäkin yönä Saaran luokse yöksi. Meillä on ollut mielettömän huippua ja oon meinannut pissata housuun monta kertaa, kun ollaan naurettu niin paljon. On jännä, että toisen kanssa voi olla niin paljon eikä toisen naama vaan ala kyllästyttää. Laitan tähän nyt muutamia kuvia, jotka on otettu sunnuntaina ja maanantaina.
                             IMG_8102 IMG_8108 IMG_8112 IMG_8208 IMG_8121 IMG_8126 IMG_8129 IMG_8136 IMG_8141
                         IMG_8154 IMG_8212 Teen erillisen postauksen  johon laitan lisää niitä kuvia jotka otettiin museonrannassa ja tiistaista myös vielä erikseen. Mulla on jotenkin nyt tosi kova ikävä Raaheen, siellä mää unohin muutaman päivän aikana kaikki murheet.. heti Ouluun tullessa meinas iskeä stressi.. Onneksi sain Saaran tänne mukkaan ja nyt Marikan ja Vilman. Nyt meen keittään tuolle pikkuiselle iltapuuroa.. On muuten aika hellyyttävä kun Vilma rakentaa palikoilla tornia aina sinne missä Muru-kissa on.. Nyt se esittelee koristekiviä Murulle.. Muru on aika ihmeissään :)

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia <3 Koitetaanko nähdä ens viikolla? :) Lähden nimittäin nyt perjantaina pyhäjolle, joten nyt tällä viikolla on aika mahdottumuus nähdä :/ Mulla on maanantaina iltavuoro, joten sopisko tiistai? Voi olla tietysti, että ens viikkokin on aika kiireinen, kun siivottavaa ja pakattavaa on niin paljon!! Ens torstaina kun pitäisi olla kaikki pakattuna ja siirrettynä uuteen kotiin sekä vanha asuntokin pitäs olla silloin siivottuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo ehottomasti koitetaan nähä ja mulle soppii kyllä se tiistai :) ja tsemppiä nuihin pakkaamisiin!

   Poista
 2. ihanaa- pian on sitten pikkuisesta Vilmasta muutama otos;) - odotan jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo niitä tulee kyllä tännekkin :D

   Poista