torstai 10. lokakuuta 2013

Höpinää ja kuvia

En osaa kirjottaa mitään järkevää. Selitin tähän jotain äsken, mutta oli pakko pyyhkiä pois. Mitä mulle kuuluu, siitä vois tietysti lähteä liikkeelle. Päivät on pitkiä, väsy painaa... sen lisäksi, että päivät on pitkiä, en edes malta nukkua ikinä normaaleja yöunia. Stressi meinaa iskeä kaikesta turhasta kokoajan.. mutta silti olen aika onnellinen. Tulee sellaisia hyvän olon tunteita aina yhtäkkiä, eilenkin istuessani bussissa katsellen ikkunasta ulos.. se onnellisuuden tunne kai liitty siihen, että tuli kiitollinen olo, että saan asua täällä Oulussa ja elää niin omaa elämää. Tänään tunsin onnellisuutta vaan siitä, että mistä kaikesta sitä onkaan selviytynyt tähän päivään. Eilen sain ystäviä luokseni ja sekin teki minut iloiseksi. IMG_7704 IMG_7719 IMG_7721 IMG_7695 IMG_7694 Tulin hetki sitten zumbasta, ulkona oli ihan pimeää ja taivaalla paisto kuu. Myös tänään aamulla ennen seitsemää, kun lähdin töihin, oli ihan pimeää.. Piti tarkistaa kellosta, että olenko menossa vahingossa keskellä yötä töihin, kun oli niin pimeää. Muistan sen ajan, kun syksyt oli niin kamalia, kun pelko pimeää kohtaan oli niin suuri.. Olen niin iloinen siitä, etten enää pelkää pimeää. Tää postaus on tosi epämääränen, mutta julkaisen sen siitä huolimatta. Ihanaa, että huomenna alkaa viikonloppu! Yritän jossain välissä viikonloppua kuvata videota ja vastata teidän kysymyksiin.. jos haluaa vielä nakata kysymyksiä, niin voi laittaa tähän postaukseen tai tähän alkuperäiseen , jossa niitä kysymyksiä on kysytty :)

Nyt suihkuun ja sitten vielä telkkarin ääreen! Mukavaa torstai-illan jatkoa kaikille! 

9 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen kuva tuo, missä on kitara <3 :)
  Ja nam, pannaria. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tuosta kuvasta kyllä välittyy se tunnelma, joka siinä tilanteessa oli :)

   Poista
 2. Ihana kuva Meekusta ja Jennasta! Tuli heti hyvä fiilis kun muisti miten kiva tuossa porukassa on istuskella ja porista. Ja hei muuten, sulla oli yhdessä aikaisemmassa postauksessa kuva siitä sokerisuihkeesta, onko se ollut ihan käyttökelpoista tavaraa sulle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl mielissään meidän pienestä porukasta, jossa saa puhua ja olla oma itsensä :)
   ja joo, se sokerisuihke on mielettömän hyvä! :) kiitos vaan :)

   Poista
 3. Arvaa mitä, oon havahtunu tänäsyksynä siihen, että määkään en enää pelkää pimeää. Tai siis pelkään pimeää edelleen sillon ku oon kotona yksin, mutta ulkona en enää pelkää! En tiiä miksi pelkään pimeää just kotona, olishan se paljo loogisempaa pelätä pimeetä ulkona eikä omassa kotona... Oon kuitenki joka tapauksessa onnellinen siitä, etten enää pelkää pimeetä ulkona, en vaikka olisin yksin liikenteessä. Ehkä vielä joskus havahdun siihen, etten pelkää pimeetä enää kotonakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään kommentit jotka mulle tulee, niin ne tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt ne. eli ne kaikki tuli,mutta hyväksyin nyt tän alkuperäsen kommentin :)
   Ja huippua kyllä kuulla, ettet enää pelekää ulukona.. oon ihan varma, että tulee vielä se päivä, ettet pelkää enää kotonakaan sillain miten nykyään! Jotenkin pitäs saaha se sun pelko hallintaan, että sää hallittet sitä eikä se sua. :)

   Poista
 4. olet vaihtanut pöydän paikkaa;)

  VastaaPoista
 5. Hei , sulla oli yhdessä kuvassa ihania keittiöntuoleja sellaisia pinnatuoleja :))) Ne on niin söpöt ♥t.Anu O

  VastaaPoista