sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyskuun ensimmäinen sunnuntai.

Syyskuu.. Nytkö kesä on siis ohitse?  Aamulla heräsin ystäväni sängystä jo kello kahdeksan, aurinko paistoi. Hetken päästä mentiin ulos ja täytyy sanoa, että ei ollut syksystä tietoakaan, sillä aurinko lämmitti niin paljon. Tänään olen  kaivanut pyöräni ojasta, kun joku sen oli halunnut sinne nakata, pessyt pyykkiä, lepäillyt sohvalla, katsonut hyviä sarjoja netistä, pukenut päälle uudet punaiset housut ja samaan sävyyn sopivan kellon ja huuliin tietty punaista huulipunaa... ihan vain sitä varten, että halusin tuntea itseni nätiksi, vaikka lähdinkin vain yksin elokuviin Stariin. Olen myös ottanut asukuvia yksin hämärässä puistossa.. ja sen huomaa kyllä niiden laadusta.

Huomenna alkaa vihdoin ja viimein "oikeat" työt, eli lapset saapuu! Tosi huippua ja samaan aikaan jännittävää kohdata kaikki uudet lapset ja vanhemmat. Ensviikolla alkaa myös zumba ja aion sen myötä palata ruotuun syömisenkin suhteen! Elokuu on ollut yhtä syömistä vaan, syksyn tullessa saa alkaa taas vähän terveellisempi elämä, monessakin suhteessa!
ps. Pakko hehkuttaa, että kolme kuukautta ilman tupakkaa takana!

Nyt iltapalaa ja telkkarin ääreen! 

6 kommenttia:

 1. Moi hani! Käyppäs kattomassa mikä odottaa sua mun blogissa...

  VastaaPoista
 2. kuuluu aamulehden lukemisen yhteyteen tämä sinun ja Fannin blogi, vaikka olisin juuri roikkunut puhelimessa kanssanne :) t.äiti

  VastaaPoista
 3. tuo tupakkijuttu on tosi hieno!!!!! ps. mitä pidit elokuvasta tumman veden päällä? me ollaan menossa pe katsomaan se:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollut läheskään niin hyvä, kun kirja.. mutta niinhän se aina menee.. mutta oli se kuitenkin hyvä :)

   Poista
 4. Tämäkin vois kysellä tarkemmi leffasta, luin sen kirjan jo aikaa sitten. :)

  VastaaPoista