maanantai 9. syyskuuta 2013

Sunnuntai rakkautta täynnä

Sunnuntaina heräsin aikasin, että kerkeäisin vähän siivota ennenkun lähden Raaheen. Pääsin Marin ja Teemun  kyydillä bussiasemalle ja kun saavuin Raaheen, niin Saara oli Veeti-koiran kanssa mua vastassa. Mentiin Saaran luokse, jossa meikkasin, Saara kiharsi mun hiukset ja paketoin kummitytön lahjat. Käytiin Saaran kanssa myös subissa, kun oli saatava jotain syötävää, kun aamupalastakin oli jo tovi. Oli ihana aamupäivä Saaran kanssa! Otettiin muutamia kuvia myös ja ne tähän väliin... 
Noin kolmen aikaan äiti, Risto ja Ilona haki mut ja mentiin Ninan ja Rikun luokse kihlajaiskahville. Siellä vierähti aika nopeasti mukavassa seurassa!

Seuraavana lähdettiin juhlimaan Vilman 2-vuotis synttäreitä! Mun sydän pakahtuu aina, kun näen sen pienen tytön! Vilma tykkäs kaikista lahjoista ja oli muutenkin niin iloisella tuulella, että kyllä siellä oli hymy herkässä kaikilla!


Oli aivan ihana päivä ja olisin voinut jäähä vaikka kuinka pitkäksi aikaa sinne vielä! Vilma sanokin, että "Enni tulee mukaan päiväkotiin". Ihana tinttara, seuraavaa kertaa odotellessa!

Kahdeksan jälkeen lähti bussi sitten kohti Oulua, ehdin nähä iskää ja Anneakin nopeasti ja he saatto meidät bussiasemalle.. Lähettiin siis Saaran kanssa yhessä, koska Saara tuli mun luokse yöksi. Oli mukavaa hengailla ja jutella Saakun kanssa ennenku on alkanut nukkumaan.

Olen iloinen eilisestä, kaikista niistä kohtaamisista läheisten kanssa! 

8 kommenttia:

 1. oli kyllä niin ihana sunnuntaipäivä :) kuvat kertokoon lopun..

  VastaaPoista
 2. Aivan superihania kuvia!!tosi kiva fiilis välittyy näistä :) ja kiva et pitkästä aikaa julkaisit näin paljon kuvia!!
  Ihania kauniita naisia/tyttöjä, tosi kivat hiukset Marssella ja Ilonalla, en oo nähnyt niil tollasiaaa!

  VastaaPoista
 3. makee tuijotus Ilonalla ja Vilmalla <3

  VastaaPoista