sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kuulumisia..

Tulenpas tähän väliin kertomaan vähän kuulumisia viimeseltä muutamalta päivältä. Tein viimeksi postausta torstai-iltana, sen jälkeen Saara soitti mulle ja kysy, että voiko tulla käväseen.. Oli ihanaa juua iltateet yhdessä ja tää kuva on musta niin ihana tilannekuva, kun Saara selittää jotain..

Perjantaista ei ole ollenkaan kuvia.. Oli tarkotus mennä käymään Marin luona ja sitten nukahdin ja heräilin yhdeksän jälkeen illalla.. Menin Marin yläkertaan ruokkiin serkun kissaa ja Marin ollessa hereillä vielä, menin sinne vielä käymään.. Käytiin myös pieni iltakävely ja ihasteltiin tähtiä!

Lauantai-aamuna lähettiin tyttöjen kanssa ikeaan! Rahaa palo, mutta löysin kaikkea aivan ihanaa ja oli kyllä mukava reissu!
Ilta meni tavaroita paikoilleen laittaessa ja muutamia huonekaluja kasatessa. Syysflunssa on iskenyt myös minuun ja vähän voimaton olo oli kyllä koko illan.
 Otin myös kuvan pikaisesti olohuoneen vaaleanpunaisesti ilmeestä ennenku se vaaleanpunaisuus lähti mäkeen! Nyt tilalle tulikin mustavalkoisuutta ja en olis ikinä uskonut ostavani sellaisia verhoja ku ostin.. Saatte niistä kuvaa myöhemmin ja monesta muustakin uudesta jutusta kotona!

Siivoilujen jälkeen söin iltapalaa samalla kun katsoin katsomosta erilaiset äidit.
 Ysin aikaan illalla menin käväseen vielä Marilla, kun menin lainaan siltä parit kengät.. En jaksanut ottaa kameraa mukaan sinne, mutta en mää kyllä olis varmaan jaksanutkaan kuvata. Oli ihanaa kävästä siellä, juoda teetä ja syödä vasta uunista tullutta mustikkapiirakkaa. Menin käväseen vielä valintatalossa ja jäi hyvä mieli, kun myyjä oli niin mukava. Taas huomaa sen, että kun itse alkaa jutteleen ja on ystävällinen,niin sitten yleensä sitä saa myös takasin. Kotona olis ollut paljon tekemistä, mutta oli kyllä niin sairas ja väsynyt olo, että rentouduin vain telkkarin ääreen...

Tänään aamulla heräsin ennen yhdeksää, koska on kauheesti kaikkea tekemistä.. Olen pistänyt jo pyykit pyöriin ja syönyt aamupalan ja kohta alan jatkaa siivousta joka jäi eilen kesken. Pitäs myös löytää jostain kuorohelmet ja kadonneet nuotit.. Meillä on tänään askeleet-kuoron kanssa esiintyminen. Mulla on kyllä tää flunssa, mutta aion silti pystyä laulaan..  Tähän loppuun vielä mun aamupala...

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi uusin muumimuki on just mun mieleen, pitääpä käydä piakoin ostamassa omani :).

    VastaaPoista