keskiviikko 4. syyskuuta 2013

hymyt kaiken keskellä piristää..

Paljon ajatuksia, negatiivisia fiiliksiä. Vihaan sitä tunnetta, kun ärsyttää niin paljon, että tuntee kuinka sisällä kiehuu.. Kun tekis mieli huutaa ja tehä radikaaleja päätöksiä, ettei tarvis kestää eikä sietää.. Mut sellaisia päätöksiä ei vaan voi tehä, kun on aikuinen. Kaikkea täytyy punnita niin  monelta eri kannalta. Anteeksi epämääräisyys, en voi aina kirjottaa tänne asioista niiden oikeilla nimillä.. Jokatapauksessa, viimeaikoina on pitänyt tietoisesti miettiä mukavia asioita, viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa.. Itse voi vaikuttaa paljon siihen, että on mukavaa... on myös niin helppoa rypeä ankeudessa, jos sille antaisi luvan. Mua kuitenkin on viimepäivinä, tän kaiken ankeuden keskellä piristänyt monet asiat.. Kuten teehetki Marin kanssa lattialla ja herkullisen pizzan leipominen,  hengaileminen Saaran kanssa ja pikainen näkeminen Emilian kanssa ja  Maijan luona kyläily.. ja puhuminen kummitytön kanssa puhelimessa <3

Kattokaa nyt näitä tyttöjä ja niiden aurinkoisia hymyjä!! Voiko kukaan olla kauan pahalla tuulella, kun on lähellä tälläisiä aurinkoja?

Mun ystävien kauneus ei jää vain ulkoiseen kauneuteen. Oon äärettömän onnekas, kun  lähelläni on niin paljon hyviä ihmisiä. Siitä asiasta olen tänäänkin kiitollinen.

2 kommenttia:

 1. Voii rakas ♥ oot ihana! Kiitos sulle ja kiitos vielä lahjasta ♥ koru on niin ihana!
  Tsemppiä ja haleja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että tykkäsit siitä!! :) kiitos <3

   Poista