perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantai

Tänään meillä oli koulutusta ja kun ei tarvinutkaan lähteä töihin kempeleeseen asti ja työpäivä muutenkin alko myöhemmin, niin kylläpä oli ihanaa, kun sai nukkua melkein 2-tuntia myöhempään kun normaalisti. Töiden jälkeen pyöräilin kotiin ja vesisade yllätti.. mutta se sade ei ollut niin kova, että se olis haitannut ja aurinkokin paisto ja oli lämmin! Mielen päällä on ollut niin paljon asioita,että oli ihan pakko laittaa nukkumaan töiden jälkeen ja melkein kolme tuntia vierähti sohvalla nukkuen. Vein äsken pyykit ulos kuivumaan.. Ei sillä, että ne yön aikana hirveesti kuivuis, mutta uhallakin piän vielä pyykkejä parvekkeella. Ekaa kertaa sytytin myös lyhtyihin tulet.
 Mulla on huomenna vielä työpäivä, joten ei tunnu ollenkaan viikonlopulta. Huomenna illalla  on tiedossa mukavat illanistujaiset, mutta tosiaan koulutuksessa pitää jaksaa istua ensiksi. Nyt yritän keksiä jonku keinon, jolla sais unen. Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. hei ihania syyskuvia ravander! tosin toivon sun vuoksi, etta siella ei oo ihan noin syksyista, milta kuvissa nayttaa. Anyhow ihana tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täällä onneks oo vielä ihan syksy, kesää on vielä vähän jälellä, ainakin välillä. Kiitos Breilin! ps. ikävä sua!

      Poista