keskiviikko 21. elokuuta 2013

My bedroom

Uuden lampun ja peilipöydän tuunauksen innoittamana vaihdoin järjestystä makuuhuoneessa.. ja kesän aikana sinne on myös tullut uus peili ja toinen lehtikoreista on siirtynyt olohuoneesta sinne.. ja joitain muitakin pieniä muutoksia.. On siis aika näyttää teille makkarin uutta ilmettä. Täytyy sanoa, että vihdoin olen itse tyytyväinen tähän.. Mikään siellä ei tällähetkellä häiritse..Tarkotus olis vielä silittää ja ripustaa täysin valkoiset verhot vielä ikkunaan.. mutta sen aika ei ole vielä. Laittakaahan kommenttia miltä näyttää teidän mielestä? 
8 kommenttia:

 1. Kivalle näyttää :) leikkaa nuo ovena olevat valkoiset lillyverhot saksilla lyhemmäs, näyttäs paremmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja hei hyvä, että sanoit.. en tiiä miksen oo tajunnut,että niitä vois leikata.. ku onhan nuo vähän häiritsevät :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia ja hyvä järjestys. Muistin itsestäni jälleen yhden perfektionistipuolen... ;) Nuo sun kuvat näyttää hienommilta kun klikkaa ne auki. Ainakin puhelimella luettaessa. Pienennätkö kuvia vai annatko ohjelman sen tehdä? Esim tuo kuva missä deko-lehdet alakulmassa on loistokuva kun sen klikkaa auki ja tarkennus on osunut lehtiin. Ylimmässä kuvassa tarkennus ois voinu osua mattoon etualalle. :) Siis valokuvausperfektionisti. :D Järkkäri oli kyl sulle tosi hyvä investointi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi luoja sinä ja sun perfektionistisuus ;) En pienennä kuvia.. mutta ihan sama mitä teen kuvien koolle, niin tää bloggeri "raiskaa" niiden laadun.. Oon itekki huomannut, että laatu on paljon parempi, kun klikkaa kuvan isommaksi..
   ja todellaki, järkkäri on paras ostokseni :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä.:) sulla on hyvä maku! Ja eikä, näkeekö mun silmäni oikein, mitä ihania Marilyn Monroe kuvia tuossa ovessa on!:o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, joo marilyneitähän siellä.. :) kiitos <3

   Poista
 4. Kerrassaan aivan ihana tuo linnut oksilla-tapetti! Sulla on hyvä maku :)

  VastaaPoista