maanantai 26. elokuuta 2013

Kuvapläjäys täydellisestä sunnuntaista

Eilinen päivä tuntui pitkältä ja siis positiivisessa mielessä! Normaalisti vapaapäivänä nukkuu pitkään, mutta eilen kello soi jo ennen seitsemää. Saara tuli Raahesta bussilla mun luo jo kahdeksan jälkeen aamulla! Yhdeksän jälkeen pyöräiltiin torinrantaan blogikirppiksille, josta löysin kivan takin! Kirppistelyjen jälkeen lähettiin seikkaileen ainolanpuistoon ja siltojen alle kuvaamaan. Saatiin pari tuntia kulumaan melko nopeasti kuvaillen.. Oli vähän omituista olla jo niin aamulla kuvailemassa ja kuinka ihanan rauhallista olikaan! Kuvailujen aikana aurinkokin ilmestyi ja alkoi heti lämmittää ihanasti. 

Tähän väliin mun mielestä parhaimmat otoksemme.

Vatsat alko kurisemaan ja lähdettiin biskettiin aamupalalle, haettiin iltaa varten punnitse ja säästä-kaupasta vähän suolasta ja makeaa, käytiin torilla pyörähtään ja lähettiin ajamaan kohti ruokakauppaa, käytiin pyöräilemässä (lue=eksymässä) alppilassa ja välivainiolla ja tultiin mun luo. Hengailtiin vähän aikaa, vaihdettiin vaatteet ja lähettiin  takasin kaupunkiin, mentiin välimerelliseen ravintolaan Olimpokseen syömään ja saatiin kyllä vatsat täyteen herkullista ruokaa. Ruokailun jälkeen mentiin star-elokuvateatteriin katsomaan leffa : white house down! ja voin suositella, ihan mielettömän hyvä leffa! Kuinka hyvä olo voikaan jäähä, kun katsoo oikeasti hyvän elokuvan.. Sellainen vaan hymyilyttää loppuillan. Starin työntekijäkin sano, ettei mua oo pitkään aikaan näkynyt.. Kuinka hyvä mieli siitäkin tuli, että mut muistetaan.. Asian suhteen täytyy tehä kyllä parannus ja käyä siellä useammin!
 Leffan jälkeen tultiin bussilla takas mun luo.. Saara tuli siis mun luokse yöksi. Täytyy kyllä sanoa, että oli harvinaisen täydellinen sunnuntai! Yleensä sillon ajatukset on jo arjessa, eilen ei kyllä ollut! Oli oikein hemmottelupäivä, mukavaa tekemistä, ruokaa ja ihanaa seuraa. Hymyilyttää vaan ja nyt jaksaa arkeakin paremmin!

Mukavaa viikkoa kaikille!
3 kommenttia:

  1. Aamut on ihan parhaita ... silloin on väritkin ihan oma juttunsa- samoin kuin illalla... mutta erilaista. Kamera taitaa tykätä juuri näistä eniten..aamuista ja illoista. Päivällä monesti on liikaa valoa.

    VastaaPoista
  2. Nättinä oot ollut.:) söpö nuttura! Varmasti ollut kiva päivä teillä.:)

    VastaaPoista