tiistai 20. elokuuta 2013

Huolet järveen ja saunan lauteille..

Nyt tuntuu, ettei irtoa hirveesti mitään sanottavaa.. Haluan kuitenkin tulla jakamaan kuvat, jotka on tältä päivältä. Tai oikeastaan tää sulonen kuva Murusta on eiliseltä illalta..
 Tänään tulikin yhtäkkiä ihan älyttömän lämmin sää, jonka sain kokea odetellessani bussia joka oli myöhässä sellaset 20minuuttia.. ja olin kuuden aikaan kotona. Tuun menettämään mielenterveyteni tulevan vuoden suhteen, kun työmatka on pidentynyt ja bussiyhteydet sen myötä huonontuneet.. Arki vastustaa. Muutenkin viimepäivinä on tuntunut, että joku kaataa huolia mun niskaan jollain saavilla.. Tänään piristi kun kävin Marin kanssa uimassa.. vaikka ilta-aurinko ei enää kauheasti lämmittänytkään. Täristessämme järvessä päätettiin, että nyt mennään lämmittään sauna. Oli kyllä niin rentouttavaa saunoa pitkästä aikaa.. Tai täytyy sanoa, että mun fiilis oli ankea.. mutta saunominen ystävän kanssa oli parasta lääkettä siinä tilanteessa.. piristävää jutella ja pelata korttia... jos luet Mari tän postauksen, niin terkkuja vaan sinne.. rakastan sua!


Hyvät yöt kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ootko aatellu, että muuttaisit "parempien" linja-autoyhteyksien päähän? Ainakinhan keskustasta ja Heinäpäästä menee linkkuja parhaiten Kempeleen suunnille (jos siis edelleen siellä olet töissä). Aamusin ei ainakaan tarvis ihan niin aikasin herätä ja vaihtaa linkkua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää kuitenkaan, kun myös täältä puokkarin läheltä menee 22, 9 kulkee vaan keskustasta.. ja sitten se ei kuitenkaan helpottas sitä töistä lähtemistä ollenkaan.. ja viihyn niin hyvin puokkarilla. Pitäs kerralla muuttaa kempeleeseen, että helpottas.. mutta sitä en kyllä tee :D

   Poista
 2. Nyt tulin lukkeen sun monetmonet postaukset. Rakastan kans :) t. Marbula

  VastaaPoista