lauantai 31. elokuuta 2013

Perjantai ystävän kanssa

Eilen ei tuntunut ollenkaan perjantailta, koska oltiin tultu sieltä reissusta edellisenä päivänä. Oli mahtavaa huomata monta kertaa uudestaan se, että "hei nyt on perjantai!"
Töiden jälkeen nukuin pienet päikkärit ja kuuden aikaan menin kaupungille. Emilia oli varannut meille amarillosta pöydän, joten sinne eka syömään. Oli ihanaa vaihdella kuulumisia taas pitkästä aikaa. Sen jälkeen käytiin ostamassa liput illan elokuvaan: kirottu. Käytiin ennen leffaa ottamassa muutamia kuvia. Ite voisin aiheuttaa itelleni kauhean kriisin mun omista kuvista, mutta en jaksa tehä sitä. Aion julkasta ne kaikkien iloksi (kauhuksi)... ja kauhusta puheenollen, se leffa oli mielettömän pelottava. En oo koskaan ollut niin paniikissa elokuvissa.. hui. Elokuvateatterista tullessamme ulos, oli ihan pimeää! Piti kyllä tietosesti olla ajattelematta yhtään mitään, ettei mielikuvitus alkanut laukkaamaan.. Mutta oli hyvä fiilis, oli ihana ilta Emilian kanssa. <3 


Kiitos Emppu, nähhään taas pian! 

4 kommenttia:

 1. Katsoppas ihanainen nuita sinun omia kuvia uudestaan, ne on kaukana kauheista! Ihania kuvia <3 Tuo huulipuna on edelleen aivan ihanaa :D Kiitos mukavasta illasta <3 Oot parasta seuraa! Ps. ethän nähny painajaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nähny painajaisia, ethän sääkään? :)
   ja kiitos Emppu <3 <3

   Poista
 2. Ihanan rohkea meikkaaja olet! Osatappa käyttää jotain huulipunaa tms. Todella kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään ennen osannut, mutta nyt oon meleko koukuttunut huulipunan käyttäjä! Rohkeesti vaan kokeileen :)
   Kiitos :)

   Poista