torstai 1. elokuuta 2013

Arki on koittanut..

Maanantaina kellon soidessa 5:50, piti vähän aikaa miettiä, että mitä ihmettä!? Kyllä se totuus iski aika pian vasten kasvoja, että mun on oikeesti noustava ylös ja mentävä töihin loman jälkeen. Arki on pyörähtänyt ihan hyvin käyntiin, lapsia on ollut töissä huomattavasti vähemmän kun kesäkuussa, jolloin lapsia saatto olla reilu 30, nyt on ollut 4-8. heh.. ei voi siis valittaa. Ollaan saatu aika hyvin aika menemään lasten kanssa, vaikka on ollut sadepäiviä. Itseasiassa saatiin viritettyä Ertsin kanssa yhteen kokoushuoneeseen tietokoneen ja tykin kautta leffa valkokankaalle.. Ollaan parina iltapäivänä siis katottu lasten kanssa pari lasten leffaa. Eilen iltapäivällä meidän toinen isospojista kysy multa ja Ertsiltä: ootteko te vähän väsyneitä? Meitä on naurattanut ihan hirveästi ja koomisia tilanteita on kyllä ollut. Täytyy siis sanoa, että on ollut ihan mukavaa töissä eikä yhtään niin kamalaa sittenkään ollut palata töihin, vaikka se siltä aina tuntuu, kun on loma takana. Mutta vaikka töissä on ollut suhteellisen helppoa, niin töiden jälkeen sitä on silti ollut tosi väsynyt.. Vähän sumussa on mennyt illat ja päiväunet on taas palanneet! En oo lomalla pahemmin nukkunut päikkäreitä, en oo tarvinut sellasia.. Nyt töiden jälkeen silmät vaan lipsuu ja unta riittää hyvin sen 4-tuntia! Ärsyttävää. Mutta ehkä se johtuu siitä, että on eka viikko meneillään. Täytyy yrittää jatkossa selvitä ilman, ettei mee ne yöunet samalla. 

Sen lisäksi, että oon töiden jälkeen nukkunut, Sofia on käynyt yks ilta kahvilla mun luona ja eilen keskiviikkona käytiin ystävien kanssa syömässä amarillossa, kun Ookke oli Oulussa käymässä. Syönnin jälkeen jämähettiin vaikka kuinka pitkäksi aikaa höpiseen kuulumisia, siellä vierähti kyllä useampi tunti. En tiedä kuinka muut ihmiset kärsi meidän läsnäolosta, mehän ei olla ihan hiljasimmasta päästä.. heheh. 
Huomaa, ettei oo enää lomalla, kun ei oo jaksanut/kerennyt kameraakaan enää paljon käyttää.. Täytyy ryhdistäytyä asian suhteen, mutta kai senkin saa laittaa sen piikkiin, että on ensimmäisen työviikko...
  

Huomenna on jo perjantai, melko nopeasti on siis viikko kulunut! Oon päättänyt, että viikonlopun pyhitän kotona siivoiluun, oleiluun.. Kalenterissa lukee "rentoutumisviikonloppu".. Se olkoon siis nyt tavotteena.

Onko muita töihin palanneita, kertokaapa miten on arki alkanut sujumaan loman jälkeen,  vai vieläkö loma on meneillään tai vasta alkamassa? 

2 kommenttia:

  1. no voi uulalalaa tuota mun nyrpistyskuvaa.. :D mut ainakin hansun kaa osataan olla melkein asiallisesti!

    VastaaPoista
  2. http://irene-irenenelm.blogspot.fi/2013/08/haaste-pukeutumisen-kulmakivet.html mulla ois haaste sulle.:) Tsempit sulle vielä töihin, eiköhän se siitä lähde menemään.:)

    VastaaPoista