perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tiistai: matkustaminen Kuopioon, ikeaa, festarit ja hyvää seuraa!

Nyt sitten reissupostausten pariin, nyt tulee niistä siis ensimmäinen osa! Nämä postaukset tulee sisältämään kuvia, joita on otettu välillä puhelimella, mun kameralla ja Saaran kameralla. Osa on mun ottamia ja osa Saaran. Tiistaina heräsin kuuden aikaan pakkailemaan ja n. kahdeksan aikaan aamulla hypättiin autoon.. Otin kotona muutaman kuvan ennenku mua tultiin hakemaan. 
Meitä lähti reissuun Anne, Iskä, Saara, minä ja Veeti-koira. Murukin oli matkalla sen verran, että vietiin se Alpuaan.Me ei oltu suunniteltu sille päivälle mitään, vaan lähettiin reissuun sillä mielellä, että katotaan mitä tehhään! Olin aamulla huomannut netistä, että Kuopiossa on wine festivaalit.. Joten päätettiin, että ainakin sinne illalla suunnataan! Matka Kuopioon sujui nopeasti.. Yövyttiin siis Saaran siskon Tytin (ja Mikon)  kotona ja sinnehän me tietysti ihan aluksi suunnattiin. Siellä hetken oltua päätettiin lähtä koko porukalla Ikeaan syömään ja syönnin jälkeen me mentiin Saaran kanssa koluamaan Ikea.

Shoppailujen jälkeen mentiin asunnolle valmistautuun iltaa varten. Kun tultiin kaupunkiin, mentiin eka Saaran kanssa ottamaan asukuvia satamaan ja kun oltiin otettu kuvat ja oltiin kävelemässä kohti festarialuetta, niin nään, että mun rakas ystävä Anna-Liisa tulee sieltä! Hän oli Kuopiossa viettämässä kaverin polttareita.. Kyllä kai ihmiset käänty kattomaan, ku meidän näkeminen aiheutti sellaset riemunkiljahdukset! Oli ihanaa ja epätodellista nähä Kuopiossa! Mentiin sitten Saaran kanssa ja ostettiin liput sinne alueelle. Iskä ja Anne meni läheiselle terassille, jonne musiikki kuulu tosi hyvin. Meillä oli ihan mielettömän hyvä fiilis ja täytyy sanoa, että Cheek oli jotain niin mielettömän ihanaa, että meinattiin pakahtua Saaran kanssa! Ja Kaija Koo oli ihan yhtä ihana, ku aina ennenkin! Mutta kävi sama juttu, ku aina Kaijan keikalla.. Porukkaa oli ihan hulluna ja ihmiset niin sekasin, että siinä sai varoa, ettei jää jalkoihin ja mun uuden valkoisen mekon päälle lensi joltain punaviiniä.. oon pessyt sen satakertaa eikä se tahra lähe pois.. Vielä pitäs kloriittia siihen kokeilla! Mutta täytyy sanoa, että meillä oli ihan mielettömän hauskaa ja nyt tähän väliin kuvia illasta...

Täytyy sanoa, että illalla oli ihan mielettömän hyvä ja onnellinen fiilis! Kuopioon lähtö oli niin ex tempore päätös! Ei oltu suunniteltu etukäteen reissua ja oli niin lomafiilis, kun ilta-aurinko paisto kasvoille tanssiessa festarikansan keskellä, huippua musiikkia ja ihana Saara vieressä! ihanuutta. 

6 kommenttia:

 1. Oii vitsi että näyttää hyvältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli kyl huippua.. kiitos! <3 Toivottavasti teidänkin Kuopion reissusta tulee huippu! :)

   Poista
 2. Eiks toi Saara oo alaikäinen, mitä hän tekee anniskelualueella?

  VastaaPoista
 3. ymmärsin tekstistä,että tytöllä (Saara) oli toinen vanhemmista mukana,joten asia lie ei ole Ennin vastuulla..Alkaa blogin kommentit muistuttaa nimettömiä tekstiviestipalstoja jos näitä herne nenässä luetaan ja sitten nimettömänä ilkeillään. Kannattaa varmaan silloin jättää lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kiitos tästä kommentista! :)

   Poista