keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pentukoiran rapsutusta ja serkun seinien maalausta.

Mun oli tiistaina tarkotus herätä aikasin ja tehä kotijumppa aamupuuron jälkeen, mutta en jaksanutkaan nousta heti kellon soidessa ja vielä sängyssä pötkötellessä rakas Mari soittaa mulle ja aamu lähtee mukavasti käyntiin ystävän kanssa höpötellessä.. 


Aamupuuron jälkeen tulikin vähän kiire ja pian Tanja tulikin hakemaan mua. Mentiin kempeleeseen Maijan vanhempien kotiin kattomaan heidän uutta pientä mopsi-pentua, nimeltään Hippa. Olihan se kyllä niin hellyyttävä ja virtaa täynnä. Se seuras jokapaikkaan, puri ja nuoli kokoajan.. ihan älyttömän herttanen pienen pieni koira!Käytiin myös Tanjan kanssa syömässä amarillossa ja mulla ei jostain syystä ollut oikein ruokahalua enkä saanut ihan kaikkea edes syötyä, vaikken ottanut mitään isoa annosta.. Mietin, että oonko tulossa kipeeksi.. mutta en onneksi! Syönnin jälkeen nopeasti kotiin pyörähtään..


Kellon lähestyessä puolta kuutta, piti vaihtaa remppavaatteet päälle ja lähin Sofian avuksi maalaan seiniä. Maalatessa menikin sitten ihan kokoilta, ehkä suurin haaste oli saaha yks maalipurkki auki! Sain myös kesken maalauksen viestin puhelimeen raahesta, että voisinko käydä prismasta ostamassa rotuaaripiknikkiin lipun.. En olis millään pyörällä sinne kerennyt, joten lähettiin Sofian kanssa autolla.. Prisman infosta sainkin sellasta infoa, että jokaisesta prismasta oli liput loppuumyyty.. Joten lähettiin vielä stokkalle 10 min ennen sen sulkemista ja sieltä sain Saaralle lipun! Onneksi! :)  Sitten vauhilla takasin maalaamaan...
Maalatessa ehti tulla jo hämärä.. Onneksi kämpillä oli jalkalamppu! Kello oli vaikka kuinka paljon, kun tulin kotiin.. Oon kattonut sarjoja netistä ja venytellyt kipeitä jalkoja.. Kello on nyt 2:46.. Vois mennä nukkumaan..

Kauniita unia kaikille!

4 kommenttia: