keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Mukavan päivän kuvia..

Onko  mukavampaa tapaa alottaa uutta päivää, kun herätyskellon jälkeen mun makkarin ovelle ilmestyy hihittävä Saara ? Sen jälkeen kaurapuuroa ja muumiteetä. Näin voisi aloittaa jokaisen päivän! 

Tänään Sofia on myös liittynyt meidän seuraan ja ollaan käyty muutamissa kaupoissa ja mää ostin aivan ihanan tuoksusta hajuvettä. Käytiin myös syömässä pannukakkutalossa, enkä jaksanut syödä puoliakaan ja tuli vaan paha olo, koska se oli niin makeaa. Myös käytiin hyppimässä nallikarissa ja saatiin muutama kuvakin räpsäistyä. Sofian luona käytiin myös, kun Nina ja Riku tuli käymään kahvilla.Kohta mennää käymään vielä Sofialla ja yöllekkin on suunniteltu yks seikkailu ;) siitä myöhemmin lisää.. hahah..

8 kommenttia:

 1. Ihanan leppoista kesälomaoleilua. :)
  Tuli mieleen tuosta eka kuvasta ja hiihtelevästä muumipeikosta, että kun olet niin muumeissa ;) niin onko noista muumihahmoista joku sulle erityinen? Teeppä joku muumipostaus, mitä kaikkea muumijuttuja sulla on :).

  MariH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui, mulla on varmaan niin paljo muumijuttuja, että menee tovi, että saan ne kerättyä täältä :D mutta joo, tuossa olis kyllä ideaa.. pistänpä korvan taakse :)

   Poista
 2. voi söpöä minkä näkönen on. :D t.sofia

  VastaaPoista
 3. Oottepa te kuvaillu!ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia jälleen! <3 Mistä tuo saaran takki on? MÄÄKI HALUUN TOLLASEN! se varmaan haluais lahjottaa sen mulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Saara tykkää siitä takista niin kovasti, että luulen, ettei se lahjota ;)) mutta se on siis seppälästä :)

   Poista