maanantai 1. heinäkuuta 2013

Loman alotus lapsuuden maisemista nauttien.. myös synttäri ja festarihumussa..

Perjantaina oli viimenen työpäivä ja sitten alkokin kuukauden kesäloma! ihan epätodellinen fiilis. Töiden jälkeen menin pyöriin kauppoihin ja käytiin Sannan ja Maijan kanssa thaimaalaisessa syömässä. Mulla ei ollut kameraa mukana, joten ei oo mitään kuvia perjantailta. Lauantaina iskä haki mut raaheen oulusta.

 

Melkeen heti aloin kokkailemaan ruokaa ja katsomaan uuden päivän jaksoa netistä.

Ihastelin myös pihalla ihania pioneja.


Iltapäivällä iskä vei mut lapaluotoon yhelle mökille, johon menin juhlimaan Marikan kolmikymppisiä! En tuntenut ketään muitaku Marikan ja kaikki oli mua paljon vanhempia, mutta täytyy sanoa, että oli  ihan mielettömän mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Se oli niiin totta, kun Marika sano, että sillä on vaan mukavia kavereita :D.
 Siellä tuoksu niin ihanasti meri, että tuli niin kotoisa olo! 
                                                              ja ite synttärisankari <3

                                     Pikkunen Vilmakin tuli käväseen siellä ilostuttamassa meitä!


Illan päälle lähettiin sitten keskustaan Raahe festareille. Siellä oli ihan älyttömästi tuttuja ja näin joitakin sellasia ihmisiä, joita en oo nähnytkään sitten yläasteen jälkeen. Näin myös paljon kavereita ja tuntu, että se koko ilta oli paikasta toiseen juoksemista enkä kyllä kovin kauaa pysynyt yhessä paikkaa. En  myöskään pahemmin keskittynyt musiikkiin, koska siellä ei ollut itelle kovin kiinnostavia bändejä ja tosiaan enemmin keskitty siihen ihmisten näkemiseen. Huvittavinta on se, että ainut kuva jonka oon ottanut lavasta, on sillonku Matti Nykänen veti siellä playpackinä!Yöllä kävelessäni kotiin ihastelin taas kuinka kaunis meidän kirkko on..


Etsikää Muru kuvasta!

Sunnuntaiaamuna olen nukkunut pitkään..Itseasiassa iskä herätti mut aamulla (lue: päivällä) soittamalla mulle, että tulisinko Annelle syömään parin tunnin päästä ja oliha se kutsu liian houkutteleva!

 Noustessani ylös, söin herkullista aamupalaa ja luin blogeja..
 Olinpas sitten koko päivän siellä, oli ihanaa kun ei ollut kerrankin kiirettä. Sai ihan rauhassa vaan jutella ja olla. Siellä pihalla on myös kaksi riippukeinua, pötköteltiin iskän kanssa niissä nauttien ilta-auringosta ja siinä ulkona hengaillessa Anne pyys, että lähtisin heidän mukaan kuopioon ensviikolla! Eli sinne tie vie tiistaina pariksi päiväksi. Ihanaa olla lomalla, kun voi tehä asioita liikaa suunnittelematta!


Ihanaa heinäkuuta kaikille! Nyt se kesä vasta alkaakin! 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!Niin iloisia kasvoja ja kauniita tyttöjä :)<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ihania tyttöjä oli kyllä liikenteessä!

   Poista
 2. Ja kuin vehreältä ja vihreältä meidän pihalla näyttää!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. :)ja mukavaa lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista