perjantai 5. heinäkuuta 2013

Keskiviikko shoppaillen ja illalla satamassa kuvia ottaen..

Keskiviikkona aamulla lähettiin Ikeaan aamupalalle. Siellä aamupala makso 50 senttiä! Tuntu kyllä uskomattomalta, että saatiin kahdella eurolla aamupala neljälle! Mahat saatiin ihan täyteen!
 Iskä ja Anne lähti kiertään Ikeaa ja me päätettiin Saaran kanssa myös! Koska me oltiin eilen se jo kierretty, niin me ei pahemmin nyt oltu siellä sillä mielellä,että jotain mukaan lähtis, vaan ihailtiin tarkemmin niitä huoneita ja pötköteltiin siellä sohvilla ja sängyillä.. innostuttiin myös kuvaamaan :D


Ikeassa ei mennyt kauaa, joten alettiin kiertään sitä  ostoskeskusta ja koko tällä shoppailureissulla vierähti semmonen 7-tuntia. Aika meni tajuttoman nopeaa, oli ihan mielettömän mukavaa ja löysinkin kaikkea kivaa, josta tein tosiaan sen videon.. Jos ette oo vielä sitä hoksanneet, niin siihen videoon pääsee tästä.


 Shoppailu-urakan jälkeen iskä ja Anne tuli hakemaan meitä ja päästiin suoraan ruokapöytään! Mitä luksusta!
Iskä ja Anne lähti kaupungille ja me jäätiin Saaran kanssa hengailemaan ja käyttämään koiraa lenkillä, hypättiin sitten kymmenen aikaan illalla bussiin, joka vei meidät keskustaan. Mentiin festarialueen viereiselle kahvila sataman terassille, jossa isä ja Anne varas meille säkkituoleja.. Siihen kuulu hyvin Eppu Normaalin keikka. Jonku aikaa siinä oltua, lähettiin Saaran kanssa satamaan ottamaan kuvia. 
Nyt tähän loppuun siis kuvia illasta.

Oli paljon ihanempaa ite ottaa kuvia, kun olla kuvattavana.. Voisin kuvata tuota tyttöä vaikka tuntikaupalla..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti