sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Torstaina kaupungista maalle..

Viime torstaina töiden jälkeen kotiin pakkaamaan ja sitten paikallisbussilla juna-asemalle ja junalla sitten vihantiin, alpuaan äidin ja Riston luokse. Oman jännityksen toi se, että mulla oli eka kertaa bussissa/junassa matkustamassa Muru... mutta se oli niin älyttömän reipas ja selvittiin matkasta oikein hyvin! 
Juna tosin oli myöhässä (niinku aina!) ja odottelessa otin muutaman melko turhan kuvan, jonka kuitenkin laitan tänne..Mulla oli ihana fiilis, kun pääsin alpuaan.. mutta jotenkin mulla oli joku stressi edelleen päällä ja hartiat niin jumissa, etten pystynyt heti edes rentoutumaan.. Sanoinkin äidille, että odotan sitä, kun tajuan, että nyt saa huilata ja unohan arjen ja kaiken turhan.


Muru oli melkeen heti niinku kotonaan...
Syödessä ja kuulumisia vaihtaessa aika menikin nopsaa ja alko tulemaan ilta.. Mentiin Ilonan kanssa vielä hyppimään trampoliinille, vaikka vettä vähän satelikin..

ja nauratti...
Vesisateessa hyppelyn jälkeen meninkin saunomaan ihanaan pihasaunaan. Pötköttelin saunan lauteilla ja aloin tuntemaan syvää levollisuutta ja onnea ollessani alpuassa... eli pikkuhiljaa aloinkin rentoutumaan.


Pian saunomisen jälkeen oli aika mennä nukkumaan, lueskelin vähän aikaa lehteä  ja selailin facebookkia puhelimella.. Olin nukahtanut puhelin kädessä.Ps.Juhannuspostauksia kohta tiedossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti