tiistai 25. kesäkuuta 2013

Rento juhannuspäivä

Koska juhannusaattona luonnollisesti tuli valvottua, oli vaikeaa nousta lauantaina juhannuspäivänä sängystä ylös.. Mutta hyvillä mielin sitä sai kuitenkin nousta. Menin aamukahville terassille äidin ja tädin kanssa. Oli ihan älyttömän kova tuuli, mutta ilma oli silti lämmin.. Tuuli yltyi lähes myrskyksi, mutta istuttiin silti siinä terassilla ja puhuttiin asioista maasta taivaisiin. Välillä tuolit kaatuili ja kahvikuppikin tyhjänä lähti liukumaan pöydällä.. Jossain vaiheessa siirryttiin terassin toiselle puolelle vähän enemmän suojaan tuulelta.. Ilma tosiaan oli lämmin, ettei vaan maltettu mennä sisälle. Oli ihanaa jutella rauhassa ja se oli jotenkin ihana aamu.

Myöhemmin Rikukin heräsi ja Murukin malttoi tulla ulkoa sisälle..
 Jossain vaiheessa Nina ja Riku lähti ajeleen Raaheen.. ja minä menin jossain vaiheessa nukkumaan päikkäreitä. En kuitenkaan nukkunut kun varmaan jotain puolisen tuntia.. Herään siihen, kun Ilona kattoo ikkunasta ja sanoo, että "  Make ja Marjo tulee". Marjo kömpii sänkyyn mun viereen ja kohta meidän viereen tulee myös Ilona. Yleistä hengailua ja höpöttelyä oli se iltapäivä, ihanan rentoa.Illalla äidin ja Riston jo mennessä nukkumaan, minä pyydän Ilonaa mun kanssa trampoliinille. Hypittiin ja jutskailtiin siellä tovi ja otettiin mahottomasti kuvia.. Tässä teille osa niistä kuvista..

Viikate-nainen :D


Valvottiin Ilonan kanssa pitkään myös vielä sisällä, kumpaakaan ei väsyttänyt. Ihana päivä! Mitä tykkäätte näistä kuvista? :)

7 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. :) ja sulla on ihanan pitkät hiukset. :) Onko kovin kuumat kesällä? :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. hehhe, kyllä mua nauratti ku Ilona otti tuon viikatteen käteen ja olihan se pakko ikuistaa :D

   Niin ja kiitos! :)
   Hiukset ei tunnu itsestä pitkältä edes, kun leikkautin ne joulukuussa ja sillon lähti joku 20 cm.. Mutta onhan ne toki paljon siitäkin taas kasvanut.. ja joo, on ne kuumat!! :D

   Poista
 3. voikun mulla on sua Enni jo niin kova ikävä! hauskoja nää kuvat:D t.iisu

  VastaaPoista