torstai 27. kesäkuuta 2013

Kuulumiset maanantaista torstaihin..

                                                                            Maanantai

En voi edes sanoinkuvailla kuinka vaikeaa oli alottaa arki ihanan ja rentouttavan juhannuksen jälkeen. Mua väsytti niiiin tajuttomasti aamulla, mutta niin se päivä kuitenkin töissäkin hujahti ja töiden jälkeen treffasin Tanjaa rotuaarilla. Mentiin amarilloon syömään hyvää ruokaa ja juomaan yhet päärynäsiiderit. Oli ihan älyttömän virkistävää nähä ja jutella kaikkea. Ollaan oltu kaks vuotta työpareja ja ollaan voitu päivittäin vaihtaa kuulumiset, nyt toisen näkemistä osaa arvostaa vielä enemmän ja puhuttavaa onkin sitten tavallista enemmän. Syönnin jälkeen haettiin vielä jäätelöt ja mentiin syömään ne torinrantaan. Oli tosi lämmin päivä, joten oli ihanaa istuskella siellä ja nauttia auringosta ja hyvästä seurasta.

                                                                           Tiistai

Tiistaina oli kans niin ihana päivä, kun töiden jälkeen näin Emiliaa. Mentiin eka biskettiin juomaan soodat ja mää otin myös patongin, kun tulin suoraan töistä. Oli ihanaa jutella ja asiaa taas oli niin paljon! Pian lähettiin ostamaan myös mansikoita ja sain ylipuhuttua myös Emilian maistamaan kirsikoita ja onneksi Emppu tykkäs niistä! Mentiin siis herkuttelemaan Torinrantaan ja oli kyllä aivan ihanaa ja piristävää viettää aikaa Empun kanssa. En malta odottaa, että päästään toteuttaan suunnitelmia, joita tehtiin tälle kesälle. Emilia kirjotti aivan ihanasti meidän näkemisestä omaan blogiinsa ja mulle tuli niiin hyvä mieli! Oon kyllä niin onnellinen, että ollaan tutustuttu! <3 Siihen Emilian postaukseen pääsee tästä


( Yleensä toisen bloggaajan tunnistaa siitä, että ruuat valokuvataan ;) )
                                                                   Keskiviikko

Keskiviikkona töissä oli mukavaa, mutta ihan älyttömän kuuma ja hikinen päivä! Eilen mun täti Nina ja serkkutyttö Sofia tuli hakemaan mua töistä ja mentiin kattomaan Sofialle asuntoa Oulusta. Näytön jälkeen oltiin ihan tohkeissamme kuinka kiva se kämppä oli ja tosissaan toivottiin, että Sofia sais sen asunnon! Näytön jälkeen Nina ja Sofia tuli mun luo kahville.

 Kun Nina ja Sofia lähti, niin mää vaihoin mekon ja lähin rannalle Maijan ja Sannan kanssa. Sanna otti musta asukuvia, mutta näytin ihan käsittämättömän typerältä, joten oli ihan pakko leikata mun pää pois niistä kuvista. Oli ihan älyttömän lämmintä ja käytiin tyttöjen kanssa uimassa. Oli aivan ihanaa uida ja Sannakin kävi uimassa monen vuoden tauon jälkeen! Oli ihanan kesänen ja hyvä fiilis, just tämmösiä juttuja pitää tehä arkisin ja nauttia kesästä ja hyvästä seurasta eikä antaa arjen väsyttää!

                                                                          Torstai

Tältä päivältä ei oo ihan älyttömästi kerrottavaa, aamulla tuli vähän kiire enkä oikeen kerennyt meikata.. Mutta ei se kesällä niin haittaa! Töiden jälkeen olen tullut kaupan kautta kotia ja oon kyllä nyt jotenkin ihan poikki. Mutta tässä päivässä on ollut yks ihan mieletön juttu! Nimittäin Sofia soitti ja kerto, että sai sen asunnon jota käytiin kattomassa! Se asia on nostanut hymyn mun huulille jo monta kertaa! Oon niin oottanut, että Sofia muuttaa Raahesta Ouluun ja se mikä tässä on parasta; Sofian uus koti on melkeen mun naapurissa! Oon niin onnellinen, että mun rakas muuttaa tuohon ihan lähelle! Hehkutin joskus aiemmin sitä, että mun rakas ystävä Mari muuttaa ihan mun lähelle.. Sofia muuttaa samaan taloon ja samaan rappuunkin, ku  Mari! :D Sitte on kaksi tärkeää ihmistä ihan kiven heiton päässä!

Kyllä sitä saa kiitollisin mielin olla monesta asiasta ja tukahduttaa kaikki ahistukset kaikilla näillä hyvillä asioilla. Huomenna on perjantai ja sitten alkaakin kuukauden loma! Se tuntuu niin epätodelliselta! Oon kyllä niin mielissään!


Mukavaa torstai-illan jatkoa kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulumispostaus.:) Ihanaa lomaa sulle Enni!:)

  VastaaPoista
 2. ihana sinä, kiitos nuista sanoista :)<3 Hauska ku molemmat teki tälläisen kuulumispostauksen :) Ja heii vähänkö huippua, että sofia sai sen asunnon. Tiedän, että se on sulle niin tärkeetä <3

  VastaaPoista
 3. älä sitte heittele mua kivillä, vaikka asunki niin lähellä<3 ;)joo heh heh..t. Marppa

  VastaaPoista
 4. Huippistaaaa ! En malta oottaaa et päästään aina jatkoille grillille xd t.soffeli

  VastaaPoista