sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Turun reissu

Torstaina töiden jälkeen ystäväni Maria tuli hakemaan mua töistä.. Mentiin hakemaan mun kissa, vietiin se Maijalle hoitoon ja lähettiin ajamaan kohti Turkua.

Cappuccinoa
Matka oli pitkä, mutta se meni mukavasti hyvässä seurassa. Kello oli puol.2 yöllä, kun saavuttiin Turkuun.. Ihana Iipi oli pedannut meille sängyn valmiiksi ja päästiin heti nukkumaan..
Perjantaina saatiin heräillä rauhassa.. Menin käymään ulkona tsekkaan lämpötilaa ja olin aivan todella hämmästynyt siitä kuumuudesta!! Oikeesti ihan helle! Muutenkin päivänvalolla näki kuinka paljon pitemmällä kesä siellä oli,kun puissakin oli jo täydet lehet ja kukkia kasvo siellä sun täällä! Iipi tuli kahen aikaan koulusta ja piakkoin lähettiin sitten käväseen parissa kenkäkaupassa ja sitten ikeaan!Ikea-reissun jäläkeen sitten vielä Iipille.. siellä jonkuaikaa oleskeltiin ja lepäiltiin.. Lähdettiin sitten keskustaan, tytöt meni yhelle kaverille ja mää menin Teemun luokse.
 Oli aivan ihanaa nähä siskon Fannin ja Teemun uus koti. Ihan mielettömät maisemat seittemännestä kerroksesta! Tosin se ei näytä kuvassa yhtään niin ihanalta mitä se oikeesti näytti.
Ihailin myös heidän älyttömän suurta vaatehuonetta!
Oli harmi, että Fanni ei ollut Turussa.. Mutta oli ihan mielettömän ihanaa käydä siellä ja nähä Teemua! Oisin voinut jutella Teemun kanssa paljon pitempääkin, kun sen reilun tunnin mitä olin siellä! Oli ihan älyttömän hyvä fiilis tuolla käynnin jäläkeen!
Oli tarkotus mennä tyttöjen kaa jokirantaan, mutta oltiin sen verran väsyneitä, että päätettiin lähteä Iiriksen luokse.

Sitten lauantaihin..
 Lähdettiin kaupungille ja kierreltiin monta tuntia kaupoissa.. Löysin pari pientä juttua. Oikeesti löysin älyttömästi kaikkea mielettömän ihanaa,mutta olin sen verran pienellä budjetilla tuolla reissussa, että oli ihan pakko vaan hillitä ittensä ja olla ostamatta.

             
Käytiin amarillossa syömässä..

                                       ja maailman parasta jäätelöä! minttusuklaata ja cappuccinoa!
 iltapäivällä lähettiin sitten takas Iipille ja ihastelin taas heidän pihalla olleita tulppaaneja!
 Lähettiin käymään vielä ruokakaupassa ja sen jälkeen mentiin takas kämpille.. Katottiin jääkiekkoa, mutta se oli niin tylsää katottavaa, että nukahin kesken kaiken.. Pienten päikkäreiden jälkeen lähettiin läheiselle kalliolle.. Se on aivan ihana paikka ja oon käynyt viimekesänä siellä Fannin ja Marin kanssa. Oli ilta, mutta oli ihan älyttömän lämmin! Nautittiin siellä ilta-auringosta ja otettiin valokuvia ja tässä osa niistä kuvista..


Iiris <3
 Maria <3
Sitten sunnuntaihin.. Aamulla syötiin hyvin ennenku lähettiin kotia kohti..

 Lähtötunnelmissa pihalla..
 Matkan varrelta..

Matka meni yllättävän nopeasti ja oli aivan ihanaa vaan jutella Marian kanssa <3
Oltiin tännää 21.30 perillä Oulussa. Haettiin Muru ja sitten Maria lähti ajamaan vielä Raaheen.
Oon aikalailla siitä asti käynyt valokuvia läpi ja tehnyt tätä postausta. Ihan kohta pitäs alkaa nukkumaan, että selviäis aamulla töihin. Mutta täytyy sanoa, että on kyllä hyvä fiilis tuosta reissusta.. Oli oikeesti ihanaa viettää aikaa tyttöjen kanssa. Oli ihanaa olla Turussa, koska se on niin kiva kaupunki ja nauttia siitä ihanasta kesästä joka siellä oli! ja näköjään se on täälläkin pohjoisessa!

Haikeaa, että viikonloppu meni niin nopeasti, mutta toisaalta.. nyt on voimaa taas alottaa arki, kun sai ladata akkuja hyvässä seurassa!

Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu ja nautitte lämpimästä säästä!

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo kuva sinusta missä makaat tuossa kalliolla ja joka on tuollain ylhäältä päin otettu.:)

  VastaaPoista
 2. aivan ihania kuvia <3 näyttää ja kuulostaa huippu reissulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin tuossa, että mun muuttaessa ulkoasua, niin lopullisessa versiossa oli fontti valkoisella.. että puuttuko teksti sillonku oot kattonut tän? :)
   Mutta siis kiitos <3

   Poista