lauantai 25. toukokuuta 2013

Kuulumisia...

Heippa ja anteeksi hiljaiselo. En oo millään jaksanut viimeaikoina kuvailla enkä postailla.. ja nimenomaan en oo jaksanut, mutta oisin kyllä halunnut. Koko kulunut viikko on mennyt töissä retkeillen, alkuviikosta lasten ja  loppuviikosta perheiden. 

Oon ollut välillä melko väsynyt ja pahalla tuulella.. keskiviikkona rikoin töissä lasin ja se meni ihan palasiksi..
Mutta eikö sirpaleet tuota onnea? 

Laitan tähän kuvia toissaviikon lopulta, päivältä ennenku lähin Turkuun. Meillä oli lasten kanssa viimeiset kerhot ja lähettiin lasten kanssa leikkipuistoon! Sillon oli oikeesti ensimmäinen lämmin päivä! Lapset oli niin iloisia... "Täällä on niin hauskaa" kuulu kyllä monen lapsen suusta. 

 Tuntuu älyttömän haikealta muistella tuotakin päivää ja osaa nuista lapsista ei nää enää ollenkaan ja osa on ollut meidän kerhossa kuitenkin jo sen 3-vuotta.

Oon ollut tosi laiska kuvaamisen suhteen, enkä oo ottanut viimeviikolta ku ihan muutamia kuvia.


Eilen perjantaina meillä oli askeleet-kuoron kanssa kevätruokailu Rauhalassa.. Lähin sinne pyörällä, kun oli niin ihana ilmakin!

Treffattiin Meekun kanssa patosillalla..

 Oli kyllä mukava ilta siellä ja herkullista ruokaa. falafell-pyörykät oli yllättävän tulisia ja avokado-keitto juureslastuilla ihan uus makuelämys! Mutta täytyy sanoa,että oli kyllä hyvää ruokaa!
 Jotain omena-jälkiruokaa..

Sitten mentiin vielä Meekun kanssa ainolan puistoon hetkeksi kuvaamaan ja jutskailemaan..

Löydettiin jopa tyhjä penkki, siellä nimittäin oli melko paljon porukkaa!Tänään lauantaina mulla on siivouspäivä täällä kotona. On ihan pakko nyt alkaa siivoamaan ja ehkä vähän sisustamaankin, ku on vähän jäänyt sekin vaiheeseen viimeaikoina,vaikka pää pursuaa ideoita..  ja koitan myös ryhdistäytyä niiden sisustushaaste-kuvien kanssa.

Mukavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti