perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuulumiset torstailta..

Eilen siis oli taas arkeen paluu vapun jälkeen.. Pelkäsin keskiviikko-iltana, että mulla nousee kuume, mutta ei se onneksi noussut, joten töihin pääsin. 

Tässä eilisen asua..
 Töiden jälkeen kävin kaupungilla pikaseen ja löysin pari kivaa juttua sieltä, jotka esittelen myöhemmin. Kun tulin kotiin, niin menin sohvalle ottaan päikkäreitä, koska väsytti niin paljon.. Päiväunet kuitenkin jäi ottamatta, koska vaakatasossa alko se järetön yskiminen. Menin sitten keittään vettä siinä toivossa, että panadol hot auttaisi.. ja auttohan se!
 Mää päätin sitten, että en varmasti nuku päikkäreitä, ettei mee koko ilta ja yö ihan pilalle. Oli kuitenkin niin väsynyt olo, ettei jaksanut tehä mitään järkevää, joten päätin kattoa pitkästä aikaa mun yhen lemppari suomalaisen leffan: helmiä ja sikoja. Edelleen tuo leffa jaksaa piristää mua!

Ihanan lepponen torstai oli! ja nyt alako viikonloppu! Aion ottaa myös tän viikonlopun levon ja rentoutumisen kannalta :) palailen tänne varmasti viikonlopun aikana kertoileen kuulumisia, mutta oikeen ihanaa viikonloppua teille kaikille! Onko teillä viikonlopuksi suunnitelmia ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti