tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiistai

Heipparallaa kaikille ja mukavaa tiistaita! Mustahan on tullut aktiivinen bloggaaja, kun melkeen joka päivä jotain postausta! En kyllä tiiä kiinnostaako ketään tälläset tavalliset arkiset postaukset.. Mutta semmosta täältä nyt taas tulee. Mun tiistai on sujunut tähän mennessä mukavasti, töissä on ollut mukavaa..

 Töiden jälkeen käytiin ostamassa Tanjan kanssa liput lauantain Kaija Koon keikalle! Ja eilen illalla sain kutsun kreikkalaiseen syömään ja enhän mää nyt voinut kieltäytyä niin houkuttelevasta kutsusta.. Eli siellä siis kävimme tänään ja nyt on maha täynnä hyvää ruokaa ja loput otinkin mukaan, kun eihän sellasia annoksia voi  jaksaa syyä!


 Ja sitten vielä loppuun päivänasua.
Nyt hetken aion sulatella ruokaa tässä sohvalla, mutta koitan olla sulkematta silmiä, ettei sitä tarvi sitten herätä taas yöllä. Niin ja hei, mitä teidän tiistaihin kuuluu? Ois kiva kuulla mitä te ihmiset hommailette arkipäivisin?


6 kommenttia:

 1. No, ensimmäisenä tuli mieleen, kuinka tuossa jokunen tunti sitte riehuin imurin kanssa. :D Haha, vissii päivän kohokohta! Tein myös jotaki itse sovellettua pastavuokaa, oli ihan hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olisinpa määki eilen jaksanut riehua imurin kanssa :D Mutta tännää olis tarkotus :)

   Poista
 2. Jos sulla on se yks kuva musta, missä ihastelen aurinkoa ja ihmettelen maailmaa :D Nii jos viitit jotenkin antaa sen mulle? :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä arkisetki postaukset kiinnostaa. :) Tavallinen elämä on usein sellaista elämää, mihin ainakin mulla on helppo samaistua! :) Sulla on ollu tyylikäs asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onpa kiva kuulla, oon tosissaan miettinyt, että kiinnostaako ne kettään :> Nuo molemmat paidat on jo useamman vuoden vanhoja ja kauhiassa kiireessä puin ne, mutta niistä tulikin ihan kiva asu.. Kiitos paljon :)

   Poista